Hovudside

Hvordan Reset en Utenfor Sensor Lys

by Walther

Hvordan Reset en Utenfor Sensor Lys

Utenfor lyssensor bidra til å sikre utsiden av hjemmet ditt ved å aktivere en lysstråle hvis bevegelse registreres i nærområdet. Ikke bare gjøre utendørs sensor lys bidra til å avskrekke tyver ved skinnende lys på inngangene til ditt hjem, men de også lyse opp mørke områder slik at du kan trygt gå til inngangs eller bakdør på kvelden. Noen ganger utvendig sensor lys feil og krever en manuell reset skal fungere skikkelig igjen. Mens den nøyaktige fremgangsmåten for å tilbake utvendig sensor lys kan variere i henhold til den spesifikke stil eller modell av lys, de grunnleggende trinnene forblir den samme.

Bruksanvisning


•  Gjennomgå sensor lys eierens guide for å bestemme metoden anbefales for tilbakestilling av bevegelsessensor. De fleste lyssensor krever huseiere til å slå av skillebryteren lyset er knyttet til. Sørg for at ingen vitale apparater er vedlagt denne bryter, slik som kjøleskap eller fryser. Slå av strømbryteren og vent den foreslåtte beløpet av tid funnet i brukerhåndboken, vanligvis 30 sekunder til fem minutter.

•  Vri strømbryteren på igjen. Hvis sensoren lys er drevet av en lysbryter, sørg for at bryteren er vippet ned til "off" posisjon. Vente i opptil fem minutter før flippe bryteren til "på" -posisjon. Sensoren lys bør nullstille. Test ved å gå foran sensoren, hvis den går av sensoren har blitt tilbakestilt hvis ikke, gå videre til neste trinn.

•  manuelt tilbakestille sensoren lys ved å vende sin lysbryter på og av raskt til lysstrålen er slått på kontinuerlig. Dette varsler deg lyset er klar til å være tilbakestilles manuelt, så skru på lyset bryteren til "off" posisjon. Vent ett minutt før du slår lysbryteren tilbake til "på" -posisjon. Sensoren lys skal nå være tilbakestilt. Test ved å gå foran sensoren.

•  Finn på reset-knappen funnet på bevegelsessensoren boksen, hvis det er aktuelt. Noen utendørs sensor lys har en fysisk reset-knappen på siden eller bunnen av sensorboksen. Trykk og hold denne knappen i fem sekunder, eller hvor lenge brukerhåndboken sier det vil ta å tilbake lyset. Slipp knappen og lyset bør være nullstilt.

Tips og advarsler


  • Fjern eventuelle gjenstander fra foran sensoren lys før tilbakestilling.
  • Aldri slå av eller forsøke å nullstille en sensor lys uten først å lese bruksanvisningen.