Hovudside

Hvordan å male innsiden av en Pool

by Walther

Males det indre av et svømmebasseng selv kan du spare penger når det gjøres riktig. Men du bør vurdere flere ting før du tar en endelig beslutning om å gjøre det selv eller leie en profesjonell. Tiden av året, fysiske begrensninger, sikkerhet og generell tilstand av bassenget må være tatt i. Et nytt strøk med maling vil ikke bare gjøre bassenget ser bedre, det vil redusere algevekst og hjelp med rengjøring.

Bruksanvisning


•  Bestem nåværende belegg av bassenget og hvor glatt eller grov det er. Basseng belegg kan inkludere akryl, epoxy eller gummibasert maling. Ubestrøket bassenger vil ha ulakkerte overflater som betong, glassfiber eller gips. Hvis du er usikker, ta kontakt med forhandleren der du skal kjøpe lakken.

•  Beregn størrelsen på bassenget. Ifølge basseng og spa informativ nettside askalanaquestion.com, vil tre beregninger være nyttig. For rektangulære eller freeform figurer multiplisere lengde ganger bredde ganger 1,6 for å få kvadratmeter innvendig overflate. Hvis bassenget er oval eller lat-L-formet bruk lengde ganger bredde ganger 1,65 for å finne arealet. Bruk lengde ganger bredde ganger 1,55 for romerske stil former.

•  Kjøp riktig mengde maling og rekvisita ved hjelp av denne informasjonen. Dette kan gjøres på nettet eller på en lokal forhandler.

•  Tøm basseng med vann. Fjern alle blader og rusk. Bruk en butikk vakuum for å få den siste bit av vann pumpen ikke kan. Forberede overflaten ved å rense den i henhold til instruksjonene som kommer med lakken. Dette kan omfatte en grundig vasking ved hjelp av tri-natriumfosfat (ikke vaskemiddel typen rengjøringsmidler) og avhengig av den type overflate du fikse, eventuelt en blanding av saltsyre og vann. Disse rengjøringsmidler må også tømmes ut av bassenget, så sjekk med lokale bestemmelser før avhending.

•  Begynn å male med de dype endeveggene. Rull malingen akkurat som du ville veggen av et hus. Arbeidet vei ned til sentrum og fortsetter inn i den grunne enden. Den opprinnelige tilstand av overflaten vil vise om en andre strøk er nødvendig. Rådføre etiketten på malingen for å fastslå herdetid før påfylling bassenget.

Tips og advarsler


  • Når du kjøper maling, være oppmerksom på at på grunn av luftkvalitetskriterier enkelte produkter har blitt begrenset eller forbudt i enkelte deler av landet.
  • Et tomt basseng er farlig. Vær oppmerksom på dine omgivelser til enhver tid. Ikke la barn eller husdyr i nærheten et tomt basseng. Overflater kan være glatt når det er vått eller tørt. Vær oppmerksom på skråningen av bassenget som du beveger deg rundt. Når du bruker strøm vask utstyr, følg alle sikkerhetsregler for å unngå elektrisk støt. Bruk riktig sikkerhetsutstyr. Unngå innånding av røyken. Ikke røyk. Instruksjoner om forskjellige produsenters malingsprodukter varierer og erstatter noen instruksjon gitt her.