Hovudside

Ved å plante grønnsaker i California Central Valley

by Walther

Ved å plante grønnsaker i California Central Valley

Central Valley i California er den primære vekstregion for staten. De lange varme somre og milde vintre har en lang vekstsesong med en enestående variasjon og overflod av grønnsaker.

Våren Planting


Californias Central Valley består av San Joaquin Valley, Fresno og Kern County regioner. Begynner tidlig på våren, vil bønder og hjem gartnere begynne ved å plante tomater, squash og mange pepper varianter for en sommer avling. Disse vekstene trives i 100-graders dager vanlige i dalen.

Sommer Planting Guide


Sommersesongen er den beste tiden å plante for en sen høst innhøsting. Varianter av squash som gresskar, eikenøtt og squash vokser godt på sensommeren og tidlig høst. Sommer planting sesongen omfatter også grønne greener for høst-som grønnkål, kålrabi og bladbete. Slutten av våren og forsommeren er den beste tiden å plante rotgrønnsaker som pastinakk og kålrot.

Fall og guide Vinter


Mange varianter av grønnsaker trives i det kalde temperaturer på vinteren i Central Valley i California. Cruciferous grønnsaker, som brokkoli, er plantet fra desember til februar, som er rabarbra og purre; endive og asparges kan plantes i januar.