Hovudside

Hvordan Kontroller Isolasjon på Eldre Mobile Homes

by Walther

Hvordan Kontroller Isolasjon på Eldre Mobile Homes

En bobil bør beskytte deg mot elementene utenfor mens du reiser om det fungerer effektivt. En dårlig isolert mobile hjem er ikke bare ubehagelig i tider med ekstrem varme eller kulde, men det er potensielt farlig også. Eldre bobiler er normalt mer sannsynlig at lider av isolasjon problemer, særlig de som er bygget før 1976. Isolasjon vokser også mindre effektiv som den eldes. Kontroll av isolasjon av en eldre mobile hjem på en jevnlig basis bidrar til å sikre at du vil være så behagelig og trygg som mulig når du er på veien.

Bruksanvisning


•  Stå i nærheten av dører og vinduer av den mobile hjem i tider med mer ekstrem temperatur. Plasser hånden rundt dører og vinduer mens de er lukket. Hvis du føler luft utenfra kommer inn eller en betydelig temperaturforskjell, trenger du mer isolasjon i disse områdene. En vindfull dag er ideelt for denne prosedyren.

To Crawl under mobile hjem for å inspisere isolasjon under. Hvis det er tegn til å rive eller hull i materialet, det krever reparasjon eller erstatning.

•  Sniff luften rundt isolasjon i vegger og understellet. Eldre bobiler er mer sannsynlig å ha isolasjon som har blitt berørt av mold. Moldy isolasjon skal ikke renses, og krever full erstatning så snart som mulig. Føler isolasjonen nøye for å se etter fuktige områder som indikerer både muggvekst og lekker.

Tips og advarsler


  • Et tak cap er en effektiv måte å forbedre isolasjon av en eldre mobile hjem, og er mer kostnadseffektivt enn å rive opp det eksisterende taket for å legge til mer isolasjon til det.