Hovudside

Jordbær planter som blomstrer en rød farge

by Walther

Jordbær planter som blomstrer en rød farge

Jordbærplanter produsere en sen vår til tidlig sommer avling og er lett å vokse i hjemmet landskapet. De gjør en attraktiv bunndekke eller container plante med små festlige blomster og kutte løvverk. Jordbær har vanligvis hvite blomster med gule sentre, men interesse for planter som prydplanter har gitt opphav til nye hybrider som skaper ny farge i både blomst og frukt. Blomstene finnes i gul, rosa, fuksia, rose og rød. Den røde fargen er ikke den dyp kirsebær rød men mer av en rosa-rød, men er en dyp slående fargetone og er satt av vakkert av de rike grønt bladverk.

Fragaria


Jordbær produsere lyse røde bær og stjerneklare små hvite blomster. De fleste jordbær spres ved stolens eller over bakken stammer som root på internodes og skape flere planter. Den raske veksten og bred spredning vane gjør plantene av interesse for bakken dekker. Jordbær vil dø tilbake i kaldt vær, men re-spire tidlig på våren. Hvert år gir flere planter og bær. Familien er enkel å administrere uten spesielle kulturelle krav bortsett godt drenert jord, rikelig med vann, gjødsel og solskinn. Hvert utvalg har litt forskjellige situasjonskrav, så det er lurt å undersøke din variasjon for egnethet i landskapet.

Leppestift


Sorten "Lipstick" er et kors med Fragaria og Poten og er en dekorativ variasjon. Den produserer en rød blomst og kryper på stolens, danner en fargerik vår til sommer bunndekke. Planten er hardfør til Jordbruksdepartementet soner 2 til 8 og gir flerårig ytelse, år etter år. Denne sorten vil blomstre hele sommeren og sprer seg raskt ut til 20 inches. "Leppestift" kan dyrkes i delvis solen, men det beste blomst produksjon og farge er i en fullt solen.

Red Ruby


Fragaria "røde rubin" ikke bærer sanne røde blomstrer, men de er en dyp rosa, nesten rød. Plantene mounding med blomstene kroningen toppen av anlegget. Små røde bær er liten, men full av smak og anlegget er allsidig på en rekke av jord og lysforhold. Red Ruby spre bredere enn Lipstick ut til 35 inches. Variasjonen gir overlegen bunndekkende, men fungerer også godt i containere eller etterfølgende fra potter.

Red or Not?


Noen varianter er oppført som red av barnehager, men er faktisk toner av dyp rosa eller rose. Blant disse er Roseberry og Rosalyne, som er hardføre, sykdom og skadedyr-resistente planter. De er krysset med en rød blomstrende arter å hente ut fargen på blomster. Tarpan skaper en fontene påvirker og har dype rose blomster med store lange bær. Tristan er en annen sorten som har dype rose blomster med et moderat spredning vane og noen løpere.