Hovudside

Riktig Pool Liner Installasjon

by Walther

Mest over bakken bassenger bruke metallrammeverk og ytterkledning å danne bassenget veggene. For å beskytte svømmere fra metall og for å skape en vanntett forsegling, er en vinyl basseng liner installert. Dette er vanligvis en av de siste skritt etter byggingen av bassenget sider. Som du installere liner, vil du faktisk fylle bassenget med ferskvann. Det er der du ser alle dine hardt arbeid kommer til liv.

Bruksanvisning


•  Brett ut basseng duken og legg den i hagen din mens det er sol. La duken i solen i 30 til 60 minutter. Dette gjør duken smidig og enklere å jobbe med. Men vær forsiktig, fordi overflaten av vinyl blir varmt å ta på. Bruk arbeidshansker for sikkerhets skyld.

•  Brett duken tilbake opp og plassere den i midten av bassenget.

•  Brett ut duken helt. Strekk bunnen av duken slik at det hviler flatt på gulvet i bassenget med ingen bretter eller rynker. Bretter og rynker blir slitasjepunkter som kunne til slutt lekke. Ikke bare det, de kan utgjøre en sikkerhetsrisiko som folk som går på tvers av bassenget kan reise på bretten. Denne oppgaven tar ofte én person inne i bassenget og flere andre på utsiden dra i duken for å bidra til å skape et flatt underlag.

•  Fyll bassenget med vann. Ettersom bassenget fylles, løft duken på sideveggene slik at de ligger flatt mot sideveggene i bassenget. Vannet vil holde duken på plass. Kontinuerlig justere plasseringen av liner som bassenget vannet fyller.