Hovudside

Ornamental Cedar Tree Care

by Walther

Ornamental Cedar Tree Care

"Cedar tree" er et generisk klassifisering, som disse trærne er en del av slektene av eviggrønne treaktige planter. Mens sedertre varierer i sine egenskaper og krav omsorg, noen generelle krav omsorg gjelder mange dekorative sedertre, særlig de funnet mer vanlig i USA, for eksempel rød sedertre eller atlas sedertre. Før planting alle typer av sedertre, men sjekk med de spesifikke krav til treet variasjon.

Habitat


Pryd sedertre finnes i en rekke steder over hele USA. Cedars gjøre spesielt godt i USDA sone 6 til 9, der den årlige minimumstemperaturen fall aldri under frysepunktet. Alle seder tilpasse seg godt i tørt klima, så lenge de er beskyttet mot harde vinder.

Jord


Vanligvis seder gjøre det bra i næringsrike, godt drenerende jord, men trærne er tolerante overfor andre jordtyper, som for eksempel leire og til og med sand. Legg gjødsel til jord bare hvis en jord test indikerer at det er en næringsmangel i hagen din. Cedars er utsatt for gjødsel brenning, noe som kan skje hvis du gjødsle jorda når den ikke trenger flere næringsstoffer. Gjødsel brenning kan skade og til og med drepe en seder.

Vann


Cedar frø, frøplanter og treets røtter butikken vann svært effektivt. Når du vanne en sedertre på landskapet, sørg for at du vann dypt, snarere enn ofte. Vann før du legger merke til avrenning nær treet, så stopp og la vannet synke ned i. Flere dager senere, sjekk jorda før du vann igjen. Bare vann når jorden blir tørr. Ikke gjørmete eller flom jord, som kan skade treet. Fordi sedertre er ganske drought- tolerant, kan du lett føre til vannmangel hvis du overvann i løpet av høsten eller vinteren, spesielt hvis sommeren er veldig tørr.

Sollys


Pryd sedertre trives i fullt solskinn, selv om de vil tolerere delvis skygge. Hvis du er forplanter frøplanter, bør frøplantene holdes ved en temperatur ikke lavere enn 60 grader Fahrenheit i minst seks uker. Ta hensyn til de lette kravene i din spesielle utvalg av sedertre før du velger en plante plassering. Ikke plante et sedertre på et sted hvor det vil måtte konkurrere om mat eller vann fra andre planter eller trær. Og ikke plante en seder i et område som kan bli skogkledd og skyggelagt i løpet av livet av treet.