Hovudside

Hvordan bruke Shears Som Box Cutters

by Walther

Hvordan bruke Shears Som Box Cutters

Sakser er ofte referert til som en saks og kommer i mange størrelser avhengig av den spesifikke type. Ulike typer sakser varierer etter hvordan de brukes og er vanligvis tittelen i henhold til deres spesielle formål, for eksempel kjøkkensaks, pinking saks eller hagesaks. Til å klippe opp eller bryte ned en pappeske, vil skarpe kjøkkensaks nok. Box-cutters er mer ideelt for denne oppgaven siden, i motsetning sakser, kan de lett pierce gjennom papp og pakketape. Imidlertid kan saks brukes hvis en box-cutter er utilgjengelig.

Bruksanvisning


•  Skjerp saks ved hjelp av en saks sliper. Dette sikrer at sakser er i stand til å pierce gjennom papp med letthet. Hvis hagesaks er kjedelig det er større sjanse for utilsiktet skade under boksen-skjærende prosessen.

•  Klipp et lite slit i en søm eller foldet del av boksen. Kutte den første sprekken er den mest avgjørende delen av boksen-skjæreprosessen, og det kan ta en god del press. Noen ganger er det bedre å stikke de litt åpnet hagesaks på billett søm for å gjøre den første skive.

•  Skjær langs foldene av boksen der ønsket. Når første slit har blitt gjort, bør kutte bruke normal scissoring bevegelse være enkelt. Snu hjørner med saksen kan være litt vanskeligere enn å kutte langs rette kanter, men det bør ikke være et problem hvis saksen er skikkelig skjerpet.

Tips og advarsler


  • Jabbing saksen inn i pappeske for å foreta den første sprekken kan være farlig. Det er bedre å bruke en boks-kutter eller kniv for denne delen av prosessen hvis det er tilgjengelig. Hvis ikke, kan du bruke ekstrem forsiktighet.