Hovudside

Hvordan du ser etter Solsikker

by Walther

Hvordan du ser etter Solsikker

Flere forskjellige typer planter og blomster kan hjelpe lyse opp landskapet og forbedre den generelle utseendet på hagen din. Et spesielt attraktivt blomst er solsikken. Før du planter solsikker i hagen din eller i hagen din, forstå det grunnleggende omsorg for dem å sørge for at de vokser seg sterk og sunn. Solsikker, heldigvis, er ikke spesielt vanskelig å ta vare på.

Bruksanvisning


•  Plant dine solsikker hvor de vil få rikelig med sollys - minst åtte timer i døgnet. Solsikker vil faktisk slå mot solen for å få mer av det, ved hjelp av en prosess som kalles heliotropism.

•  Vann dine solsikke planter med jevne mellomrom med en slange eller vannkanne. Hvis du bor i et område med tilstrekkelig fuktighet, bør solsikker være fint fordi de har svært store rotsystemer. Unngå vanning før og etter blomstringen skjer, eller de kunne wilt eller bli deformert.

•  Se høyden på dine solsikker nøye. De kan lett vokse flere meter høy, noe som gjør dem mer utsatt for brudd. Hvis det er nødvendig, for å stake dine solsikker holde dem fra å bryte. Sørge for at strengen eller blomsterhandler bånd du bruker til å knytte innsatsen til blomsten ikke skjære gjennom stilken.

•  Gjødsle solsikke jevnlig med flytende gjødsel, etter produsentens anvisninger. Ikke hell gjødsel direkte på stilkene, slik at du ikke skader dem.

•  Fjern ugress og andre organiske materialer fra rundt solsikke planter som du ser dem vises. Pass på å fjerne hele luke, inkludert røttene, så det ikke vokser tilbake eller forstyrre rotsystemet av solsikker.