Hovudside

Slik fjerner høy trafikk flekker fra en Thin Carpet

by Walther

Hvis du har en gammel teppe, du sannsynligvis har noen høy trafikk flekker nær døråpninger eller rundt stolene. Dersom teppet er gammel og tynn, vil du ikke kunne bruke en slip teppe renere å fjerne flekker og bør ta forholdsregler for å ikke over bære teppe når du rengjør det. De fleste av de løsningene som er nevnt her kan kjøpes hos din lokale matbutikk.

Bruksanvisning


•  Fjern så mye av farget materiale som mulig med tørkepapir. Dette kan innebære å slikke en farging væske eller pusse opp skitt.

•  Fukt en ren klut med klart vann og forsiktig agitere farget teppe fiber. Vær nøye med å utslette fibrene i stedet gni dem, som bare vil sette flekken. Denne prosessen kan fjerne flekken hvis du er i stand til å få til det raskt.

•  Hvis flekken fortsatt er synlig, bland en kopp vann med to dråper mild flytende oppvaskmiddel. Dypp en ren klut i løsningen og forsiktig klatt den på flekken. Når strekk overføringer til en del av kluten, og flytte til en ren del av kluten. Vær forsiktig med å bruke for mye press, noe som kan gjøre et hull i tynn teppe. Fortsett blotting flekken til den er helt fjernet, og videre til trinn 5.

•  Hvis flekken fortsatt er synlig, kan du bruke en kommersiell flekkfjerner, til en skånsom mot skjøre tepper, fjerne farget materiale. Påfør flekkfjerner til fibrene og følg produsentens anvisninger. Dette vil som regel kreve at du blot fibrene med en ren klut til flekken er fjernet.

•  Trykk på en ren, tørr klut over området for å fjerne så mye av flekkfjerner og / eller såpe løsning som mulig. Hell vann over området og bruke papirhåndklær til å suge den opp. Fortsett denne prosessen til du har skylt ut all såpe eller løsning rester.

•  La området tørke helt før du går på den eller erstatte møbler.

Tips og advarsler


  • Bruk aldri et teppe shampooer med bevegelige børster for å rense tynn teppe.