Hovudside

Hvordan å lodde et toalett Nedenfor Betong

by Walther

Hvis du trenger å lodde et toalett under betong, har du en stor jobb. Imidlertid er den mest utfordrende delen bryte gjennom betong, siden du trenger å installere avløp linjer under skive. Dette høres ut som en stor jobb, og det er, men prosjektet er mye enklere med en jackhammer. Hvis du aldri har brukt en før, kan det være lurt å forlate denne jobben til en entreprenør. Hvis du har brukt en jackhammer tidligere, er dette prosjektet innenfor rekkevidde.

Bruksanvisning


•  Merk av plasseringen av toalettet på betongplate og deretter spore ruten av rørleggerarbeid til hoved avløpet linjen i kjelleren med kritt.

•  Skjær inn i skive med jackhammer følgende mark, og grave ut en 4-tommers hull for flensen, sammen med en 4- til 5-tommers bred kanal for å legge i toalettet VVS. Bruk alltid vernebriller whei bruke jackhammer.

•  Grav en grunn grøft i skitt i kanalen med en spade. Rute 3-tommers PVC avløpsrør langs grøften, festing av rør med koblinger eller beslag og PVC lim som trengs for din spesielle VVS layout.

•  Fest tappelinjen til hoved avløpet linjen ved å kutte i avløpet linjen og sette inn en T-montering. Koble toalett avløpet linjen til T-fitting med PVC lim.

•  Koble flensen toalettet til den andre enden av dreneringslinjen, det punktet hvor toalettet vil være. Hell ert grus over varme og under flensen. Bland betong og spre den rundt undersiden av flensen og over rørledningen. Gi betongen 24 timer for å tørke før du går på det.