Hovudside

Hvordan bli kvitt hvite Floa ting på toppen av bassengvannet

by Walther

Hvordan bli kvitt hvite Floa ting på toppen av bassengvannet

Selv om det er vanskelig å vite det nøyaktige innholdet i den hvite massen flyter på toppen av svømmebasseng vann uten en kjemisk test eller evaluering, er massen mest sannsynlig noen form for mugg, alger eller mikrobielle bakterier. Det er ikke uvanlig at det å være en opphoping av mugg eller alger på toppen av vannet, noe som kan være grønn, svart eller rosa, når svømmebassenget er dekket i løpet av vinteren. Når algene dør, kan det blir hvite. Med riktig rengjøring og kjemisk behandling, kan du fjerne den flytende hvite "ting" på toppen av bassengvannet.

Bruksanvisning


•  Fjern så mye av den hvite massen som du kan med basseng nett. Når du fjerner den, riste den ut i en søppelsekk. Ikke legg den på plenen eller på bakken rundt bassenget.

•  Skrubb dine bassenget veggene med en heavy-duty kratt pensel. Selv om du ikke kan se noen alger, mugg eller andre bakterier, skrubbe rundt veggene i bassenget så grundig som du kan. Vernemaske og hansker ved rengjøring av bassenget, som du ikke ønsker å inhalere eller berøre noen muggsoppsporer og alger.

•  Sjekk din bassengets pH-nivåer. De bør være mellom 7,2 og 7,6. Dersom pH-verdier er ikke innenfor dette området, vil klor ikke arbeide effektivt. Din klor nivå bør aldri falle under 1 ppm. Hvis den gjør det, eller har i det siste, kan det forklare hvorfor du får en alge eller bakteriell buildup. Legg klor til bassenget om nødvendig.

•  Støvsug bassenget ved hjelp av en spyle eller avfall innstilling. Ikke bruk filter setting; ellers døde alger eller mugg kan bli fanget i filteret og kunne vende tilbake til bassenget.

•  Legg en algaecide basseng kjemisk en gang i uken i løpet av sommeren hvis bassenget jevnlig får en opphoping av alger eller en flytende hvit masse.

Tips og advarsler


  • Bruk aldri svømmebasseng til alger, bakterier eller mugg er død og fjernet. Når det er ren, ikke bruke bassenget før klornivået er trygt over 1 ppm.