Hovudside

Hvordan forberede en over bakken pool for Winter

by Walther

Som kjølig vær begynner å ta over den dagen, er det på tide å tenke på å forberede over bakken bassenger for vintermånedene. Tar litt ekstra tid på sensommeren for å forberede bassenget for vinteren vil gjøre det enklere og raskere å gjenåpne bassenget neste vår. Denne ekstra rutine sikrer bedre basseng vannkvalitet og mindre skade på bassengstrukturen for neste sesong.

Bruksanvisning


•  Planlegg en dag for etter sesong vedlikehold for din over bakken pool. Når temperaturen dukkert i 60-årene i kveld, er det på tide å tenke på å stenge bassenget for vinteren. Vannet vil ikke lenger bli varm nok i løpet av dagen for bading når kvelden temperaturen blir så kult.

•  Rengjør bassenget en siste gang. Bruk en myk skrubb børste til å skrape ned alger på de innvendige veggene i bassenget. Støvsuge bunnen av bassenget for å fjerne eventuell fast avfall som blader, alger eller sand. Tørk av eventuelle stiger, lysbilder eller annet tilbehør som har blitt hviler i bassengvannet.

•  Drain din over bakken pool halvveis. Dette vil ta flere timer, så planlegge fremover. Start med å vasking, for å fjerne overflødig rusk fra bassenget filter. Følg med en skylling på din pool filter. Mens bassenget er drenering, avinstallere basseng stige og alt tilbehør som har blitt festet for sesongen. Deflatere bassenget leker og sette dem i lagring. Fjern eventuelle plenen stoler som ikke vil overleve vinteren.

•  til en kjemisk behandling av vannet. Superchlorinate bassenget ved å legge en dobbel dose av sjokkbehandling for å drepe noen alger eller bakterier i bassengvannet. Tilsett klor sjokk om kvelden, når solen er bare om å gå ned, så det er mer effektivt. Solstrålene kan bryte ned klor, noe som gjør det mindre effektivt. Legg en dobbel dose av algecide å hindre algevekst.

•  Forbered overbygg. Hvis du bruker forrige sesongs overbygg, se etter eventuelle riper i stoffet. Reparere tårene, eller vurdere å kjøpe et nytt trekk. Hvis overbygg ikke ble rengjort før det ble lagret i fjor, ta deg tid til å bruke en kjemisk overbygg renere å fjerne rusk. Dette vil gjøre stoffet sterkere.

•  Koble alle basseng slanger fra bassenget, filter og motor. Drenere alle slangene. Plasser vinterhetter på filterdreneringsområdet og veggen av bassenget. Plasser overbygg over bassenget og sikker.

Tips og advarsler


  • Kontroller alle produsenten spesifikasjoner for ditt basseng om avsluttende prosedyrer for vinterværet.