Hovudside

Resirkulert Hengende blomsterpotter

by Walther

Resirkulert Hengende blomsterpotter

I stedet for å kaste plastflasker og gamle kokekar, resirkulere elementene i hengende potteplanter. Hang potteplanter utenfor på din veranda eller fra trær for å gi litt ekstra pynt og farge til landskapet. Alt du trenger er noen ideer, litt kreativitet og resirkulerbare elementer fra hjemmet for å skape hengende potteplanter dine venner og familie vil elske.

Plast


Resirkulere plast elementer som brus flasker eller smør kar å slå inn hengende planters. For en enkel smør kar planter, bare dytte et par hull i bunnen av karet for å skape et avløp for vann. Rote to hull på kanten av karet, på motsatte sider. Fest hyssing i hullene til å henge karet opp. Male karet for ekstra dekorasjon. Fyll opp med jord og ditt valg av blomster. Lag en brus flaske planter ved å kutte de nederste to eller tre inches av flasken. Dytte et hull på motsatte sider av flasken i bunnen for å feste strengen for å henge. Fylle innsiden av flasken med jord og ditt valg av blomster og henge opp. Lokket av flasken bør være vendt mot bakken. Poke noen små hull i flasken slik at vannet kan renne.

Bokser


Bruke gamle bokser, som for eksempel kaffe bokser og metallbokser, som hengende blomsterpotter. Bor et hull på motsatte sider av felgen av boksen for å feste ledningen til å henge boksen opp. Bore to små hull i bunnen av boksen for å bruke som et avløp. Fyll boksen med potting jord og ditt valg av blomster, vinranker eller urter. Gjør det samme med alle typer metallbokser eller bøtter. Finne rimelige metallbokser på garasje salg og sparsommelighet butikker for å bruke som planters.

Gammel Cookware


I stedet for å kaste gamle kokekar som gryter og panner, bruke dem til å lage hengende planters. Fjern eventuelle håndtak fra kokekar og bore et hull på motsatte sider av gryten eller pannen. Bor et par dreneringshull i bunnen av gryten eller pannen, så vel. For ekstra pynt, bruker akryl maling, sjablonger og maling penner til å dekorere pottene før du henger dem opp. Noen ideer inkluderer maleri jordbær på siden av den hengende planter potten og plante en jordbærplante i potten. Plante urter i potten og male bilder av forskjellige urter på siden av potten.

Klær


Gamle klær fungerer godt for hengende planters. Ta en gammel t-skjorte og knuten hvert hjørne av skjorten å skape en bøtte form. Fyll skjorte med potting jord og din favoritt plante. Heng skjorte bruker hyssing på din veranda eller fra et tre. Du trenger ikke dreneringshull i klær, som stoffet er ikke vanntett. Lage morsomme planters bruker BH eller undertøy. Sy undertøy ben hull sammen før du fyller med jord og blomster. For en bra, fylle kopper med jord og en plante.