Hvordan å reparere en vannseng madrass Seam


Vannsenger er svært behagelig å sove på, men de kan lett bli skadet. Hvis en vannseng er brutt, må det umiddelbar reparasjon for å hindre en vannlekkasje som kan dårlig skade gulvet og tepper på soverommet. Vannsenger er utformet for å hindre lekkasje så mye som mulig, men en skadet søm kan fortsatt ha katastrofale resultater. Reparere en vannseng madrass søm krever de riktige materialer for å sikre lappen vil holde for en lengre periode.

Bruksanvisning


•  Tørk området rundt sømmen med en klut og bruke flere dråper rensevæske til en bomullsdott. Vattpinne området rundt lekkasjen med bomullsdott for å vaske av området før du påfører en reparasjon.

•  Bruk saks til å klippe en vinyl lapp fra en vannseng reparasjonssett slik at lappen har avrundede hjørner og er litt større enn den skadede søm.

•  Sett lim fra reparasjonssett rundt kantene på plasteret og forsiktig plassere plasteret ned over sømmen. Vent minst tre timer før du skal sove på madrassen for å gi lappen tid til å tørke og obligasjon. Ideelt sett bør du gjøre reparasjon i morgen og holde av sengen før den kvelden.

Tips og advarsler


  • Lekkasjer i søm av en vannseng er ofte produsenten defekter. Sjekk garantien eller ta kontakt med forhandleren for å se om de vil erstatte madrassen free-of-charge.

Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler