Hovudside

Making Hvit Møbler Look Rustikk

by Walther

Making Hvit Møbler Look Rustikk

Noen ganger størrelsen, formen og prisen på et møbel er perfekt, men fargen er ikke. Hvis du har kjøpt eller arvet uberørte hvite møbler, men egentlig foretrekker en mer rustikk utseende, er det mulig å få det du vil uten å betale en profesjonell møbler restorer eller investere i dyrt utstyr.

Bruksanvisning


•  Sand kantene på armer, sete eller rygg resten av hvite møbler slik at den ser mer slitt og rustikk. Velg flekker som normalt ville mottar mest slitasje - hjørner, kanter og topper - og sand av malingen med en fin-sandpapir.

•  Distress den hvite møbler ved å misbruke det med en klubbe, murstein eller annen skarp eller tung gjenstand. Sørgelig møbler gjør det ser rustikk fordi det ser eldre og mer slitt enn det kan faktisk være. Skrape møbler med en murstein. Lage bulker og andre rust merkene ved å treffe den med en klubbe eller stor stein.

•  Stain hvite møbler til kjedelig sin lyse finish. Plasser ren møbler på et tøystykke og bruke en beis ved lett børsting det på møbler deretter tørke den tilbake med en ren klut. Flekk bare én del av gangen. La flekken tørke i henhold til produsentens anbefalinger, og avslutt med en klar silikon hvis møbler mottar mer enn gjennomsnittlig slitasje.

Tips og advarsler


  • Legge enda mer dimensjon til rustikt utseende ved første sliping eller plagsom din hvite møbler, deretter bruke en flekk. Flekken vil bosette i merker og umalte kanter og mørkere enn i andre områder.
  • Plast eller akryl møbler bør ikke være distressed med tunge gjenstander. Beis bør ikke brukes på ikke-tre elementer.
  • Ikke bruk makt på leddene, ben eller dekorative biter av møbler når plagsomme. Vær forsiktig når sørgelig og bruke teknikker forsiktig før du vet hvordan møblene vil svare.