Hovudside

Ideer for å skape et vakkert blomsterpotte

by Walther

Ideer for å skape et vakkert blomsterpotte

Håndlagde blomsterpotter gjøre gode personlige gaver og tjene som funksjonelle og interessant samtale startere. Enten å lage en pott fra scratch, rørende opp en eksisterende potten eller gi en gammel gjenstand nytt liv som en planter, det er mange måter å lage vakre blomsterpotter. Nesten alle beholdere kan gjøres om til en blomsterpotte og nesten alle blomsterpotte kan forskjønnet med et nytt strøk med maling-den eneste begrensningen er ditt indre øye.

Leire Pots


Opprette en blomsterpotte fra scratch er absolutt en givende rute til å ta. Hvis du ønsker å eksperimentere med leire potter, prøve deg på en skive-stil blomsterpotte. Gjøre ved å flate ut en haug av leire, og ved hjelp av en linjal for å skjære jevnt avflatet leire i fem rektangulære stykker-i bunnen av potten og dens fire sider. La bitene tørke og fest dem med utvannet leire slip og tynne sløyfer av leire. Legg enkle håndtak i stil med ditt valg for en siste finishen. For en enklere, men like vakker kreasjon, prøv en kveilet leire potten. Når du har opprettet en flat base, rulle leire i lange tau litt mindre tykke enn gjennomsnittet finger. Bare kveile tauene i en sirkulær form, bygge opp når du går for å danne en blomsterpotte form. Forlate kveilet tekstur eller bruk en skje til å flate ut spolene. Avhengig av typen av leire som brukes, kan leire potter brennes i en ovn eller latt til lufttørring.

Tilpassede Pots


Du kan tilpasse håndlaget og butikk-kjøpte blomsterpotter på flere måter. For leire potter, bruke tempera eller akryl maling for å dekorere den potten; forsegle dem med klar akryl spray. For butikk-kjøpte terra cotta potter, må du sand ned potten, forsegle innsiden med to eller tre strøk med olje eller vannbasert polyuretan maling, male utsiden med et par strøk med akryl eller latex maling og forsegle det med minst to strøk vannbasert polyuretan. Dersom gi potten som en gave, male den med noe personlig tilpassede-innlemme mottakerens initialer eller hennes favoritt farger. Prøv gjentatte mønstre, bruke sjablonger eller gjøre noe utradisjonell, slik som å male et landskap. Frykt ikke kreativitet. Fortelle en historie med malt blomsterpotte, akkurat som vaser i antikkens Hellas feiret historiske hendelser og myter. Decoupaged potter skape et interessant utseende. Bruke innpakningspapir, tapet, stoff eller magasin bilder, stikker dem jevnt til potten med klar tape. Prøv å lage en vakker mosaikk blomsterpotte ved hjelp av en deigaktig lag med Thinset og mosaikk stykker, slik som steiner, skjell, ødelagte fliser eller andre funnet gjenstander. Etter de monterte stykker har tørket i thinset, spre fugemasse mellom dem, la fugemasse tørke og forsegle potten.

Ombygginger Pots


Skjønnhet er i øyet som ser. Som sådan, kan mange folk finne skjønnheten i varer funksjonelt ombygginger i blomsterpotter. For dette miljøvennlige type blomsterpotte, er alt du egentlig trenger en container. Kasserte fugl bad, lysarmatur, badekar, verktøykasser og servanter passe regningen. Hvis du virkelig ønsker å gjøre en uttalelse, prøv en ombygginger blomsterpotte toalett. Bruk råtnet stubber eller hule stokker for en mer naturlig utendørs blomsterpotte. Hvis beholderen er for stor, kan du bruke knuste plastflasker eller plastposer for å redusere den innvendige plassen. For drenering, bore noen hull rundt de nedre kantene, og legg tørrere ark eller biter av tynn klut inne over hullene slik at vannet kan renne ut mens du holder potting jord sikret i beholderen.