Hovudside

Hva er fordelene og ulemper ved Utvendig Sump pumper?

by Walther

Hva er fordelene og ulemper ved Utvendig Sump pumper?

Regelmessig stående vann i hagen din og / eller uteplass kan gjøre den ekstra plassen du ønsker å unngå i motsetning til den ekstra rom det var tenkt å være. En utvendig sump pumpe kan løse det problemet, men det er fordeler og ulemper med å ha en utvendig sump pumpe på din eiendom.

Hvordan Sump Pump Works


En sumppumpen er en elektrisk pumpe som brukes til å pumpe overflødig vann ut av et område, vanligvis en kjeller som ligger under bakkenivå. Pumpen er koblet til en slange som leder vannet bort fra huset. En sump pumpe som slår på seg selv gjør det med en floater mekanisme som slår på sump pumpen automatisk når vannet i hullet stiger over innstilt nivå av floater.

Eksteriør Sump Pump


En utvendig sump pumpe fungerer på samme måte, men ligger i en utenfor området av huset. Hullet du plassere denne utvendig pumpe bør graves ut under frost linje med din del av landet. Slanger kan festes eller tas av etter behov. CheckThisHouse.com har et bilde av en utvendig sump pumpe som har blitt installert i en gårdsplass.

Fordelene ved en Utvendig Sump Pump


Å ha en utvendig sump pumpe kan forsikre at uteplassen eller verftet området ikke blir en permanent dam. Den kan kjøre på en direkte elektrisk kraftlinje eller batterier slik at pumpen fungerer bare når floater indikerer at det er vann i hullet. Den kan også beskytte grunnlaget for ditt hjem ved å dirigere vann mot et annet område av hagen din og bort fra huset.

Ulempene ved en Utvendig Sump Pump


Utvendig sump pumper er best egnet for et klima som er varm hele året. For de klima som får under frysepunktet temperaturer, er det best å ta sump pumpe ut av gropen og lagre den innendørs for vinteren for å hindre at plastdeler fra å bryte. Ikke alle kommuner tillate utvendig sump pumper, og de må ha sin avrenning på samme måte som kommunen tillater kjeller sump pumpe avrenning. Utvendig sump pumpe trenger et deksel som må fjernes hver gang du må flytte det eller gjøre generelle reparasjoner på enheten.

Foretar den endelige avgjørelsen


Bestemmer om ikke å sette i en utvendig sump pumpe avhenger av noen faktorer. Hva er de kommunale koder i byen din? Kan det løse dine flomproblemer? Ønsker du å bli plaget med å fjerne pumpen for vinteren hvert år hvis du bor i et klima som har vintertemperaturer under frysepunktet? Når du svarer på disse spørsmålene bør du vite om du ønsker å installere en utvendig sump pumpe i ditt område.