Hovudside

Slik installerer et metall tak i Place of Helvetesild, Part One

by Walther

Slik installerer et metall tak i Place of Helvetesild, Part One

Når din gamle grus taket må skiftes, er det på tide å bestemme om du vil bytte ut din gamle taket med en ny av samme type eller hvis du heller vil installere en ny metall tak i stedet for helvetesild. Metal koster mer, men det varer mye lenger og er mye bedre i områder hvor brann fare er en bekymring. Det vil også fraråde dyr og insekter, og er svært vind og værbestandig.

Bruksanvisning


•  Sjekk værmeldingen. Siden du kommer til å være å ta til taket av huset ditt, er det best hvis minst en uke med tørt vær er spådd.

•  Fjern helvetesild langs ryggen av huset først, ved hjelp av taktekking spade å skyve under dem og lirke dem opp. Siden hver rad av helvetesild lapper den ene under den, må du starte på toppen og jobb deg nedover. Dette gjør det enklere å fjerne de gamle helvetesild som du går.

•  Løft og fjern alle helvetesild på første side av taket, jobbe deg ned fra toppen til takfot. Sørg også for å trekke ut noen negler som er igjen bak som du går, da disse vil få problemer ved neste trinn i prosessen.

•  Sweep taket rent for alt rusk på den siden hvor helvetesild har blitt fjernet. Når taket er ryddet av sjekk igjen for noen spiker.

•  Inspiser taket terrassebord for tegn på forfall. Disse styrene holde opp hele taket, og må være i utmerket form før du legger et nytt tak på toppen av dem.

•  Lay isolasjon på taket terrassebord. Bruk en stil designet for montering under metall taktekking. Fest med en følte spiker hver 4 meter. Denne typen isolasjon kan monteres horisontalt eller vertikalt. Gjør det som fungerer best for ditt tak stil. Sjekk produsentens instruksjoner for noen detaljer avgjørende for installasjon av den spesifikke type isolasjon du har.

•  Gjenta hele prosessen med fjerning av grus, feiing og isolasjonen på den andre siden av taket. Når alle helvetesild er fjernet, rengjør dem opp fra bakken og plassere dem i en søppelcontainer eller trailer og kast dem i en søppelfylling. Dette fullfører den første delen av å erstatte taket helvetesild med metall.

Tips og advarsler


  • I noen tilfeller kan du være i stand til å installere en ny metall tak på toppen av eksisterende helvetesild. Dette kan spare mye tid og penger over å måtte fjerne de gamle helvetesild og starte fra de nakne sperrene. Sjekk lokale regler for å se hva som er tillatt.
  • Arbeider på et tak er ekstremt farlig. Bruke sikkerhetsutstyr, sørg for at stigen er solid og riktig innstilt og at dine verktøy og utstyr ikke kan gli av. Hvis du bruker elektroverktøy med snorer, sørg for å holde ledningene ut av veien slik at du ikke snubler i dem, noe som kan føre til et alvorlig fall.