Hovudside

Hvordan Plant en japansk Plum Tree

by Walther

Hvordan Plant en japansk Plum Tree

Den japanske plomme er den vanligste utvalg av plommer i amerikanske dagligvarebutikker. Japanske plommetrær faktisk kommer fra Kina og gjort sin vei til Amerika på 1800-tallet. Dette vakre treet viser delikate, hvite blomster tidlig på våren og bærer sin røde plommer fra slutten av mai til begynnelsen av juli. Den vokser til en høyde på 15-20 meter og den velduftende blomster om våren tiltrekke mange bier og sommerfugler. Det finnes flere varianter av japanske plommer, de to mest vanlige er Santa Rosa og Satsuma. Disse trærne kan håndtere varme temperaturer og litt tørre forhold godt, men er ikke tolerant av svært kalde vintre. Det er noen grunnleggende å vite når plante disse trærne, og når du har lagt dem til hagen din vil du bli belønnet med vakre blomster og søt frukt.

Bruksanvisning


•  Grav et hull så dypt som roten ballen og bredden av røttene. Bland i en god matjord som har en 5.5-6 pH-nivå. Plante i en solrik beliggenhet.

•  Plasser treet inn i hullet. Toppen av røttene bør sitte ca 1 cm over bakkenivå. Hvis det er nødvendig, grave hullet litt dypere eller fylle på med mer jord. Kontrollere at treet er innstillingen nivå i hullet. Fyll omtrent halvveis fullt med jord og vann. Fyll hullet resten av veien. Pakk ned i jorda med en spade.

•  Plass trærne ca 20-25 meter fra hverandre hvis du plante mer enn ett tre. Du kan plante mindre varianter tettere sammen, ca 10-20 meter fra hverandre.

•  Vann treet godt. Mulch rundt treet med furu halm. Dette holder fuktigheten i og holder røttene kjølig.

•  Plum trær ta om to til fire år å bære frukter. De to første årene vil produsere blomster og deretter av det andre året eller så frukt vises.