Hovudside

Slik holder Cut Nelliker Alive

by Walther

Slik holder Cut Nelliker Alive

Nelliker er populære fordi de er tilgjengelige i forskjellige farger og er relativt billig. Disse blomstene er også en av de beste til å kutte for tabellen arrangementer på grunn av deres evne til å vare lenger enn gjennomsnittet. Med forsiktig vedlikehold, kan kutte nelliker forskjønne et rom for mer enn en uke.

Bruksanvisning


•  Fyll en vase med rent, lunkent vann. Hvis du har en pakke av renser, kan du legge den til vannet. Den renser, som er tilgjengelig fra blomsterbutikker, inneholder sukker for blomster og kjemikalier for å forsinke veksten av bakterier.

•  Hold stilkene av blomstene under rennende vann og kuttet ca 1 cm av endene med saks. Kutt i en 45-graders vinkel. Dette hjelper stilkene trekke vann opp bedre.

•  Fjern eventuelle blader fra stammen som ville være under vann når blomstene er i vasen. Enhver blad nedsenket i vann vil føre bakterier å vokse. Bakteriene vil gjøre vannet stinkende og stoppe stammer fra å ta opp vannet.

•  Plasser stilkene i vannet og legg vasen i et kjølig område. Sørg for at blomstene ikke er nær frukt. Varme og etylengass som frukt avgir vil føre nelliker å visne.

•  Skift vann hver dag, så de kuttet nelliker vare opp til syv dager. De kan vare opp til 10 dager hvis du klipper nær 1 cm av endene av stilkene hver gang du skifter vann.

Tips og advarsler


  • Hvis du ikke har oppfrisker, tilsett 1 ts. av blekemiddel og 1 ss. av sukker til 1 liter vann.