Hovudside

Hvordan legge til Stucco Mix til Side of My House

by Walther

Hvordan legge til Stucco Mix til Side of My House

Stukk består av Portland sement, vann og sand. Den danner en tykk bindende forbindelse som er nyttig for både å beskytte vegger mot skader og dekorere dem ved å gi et teksturert utseende. Stukkatur viktigste fortrinn, ifølge byggmester Tim Carter, er sin kostnadseffektivitet og holdbarhet: Selv en billig stukkatur blanding varer i flere tiår når det brukes riktig. Legge stukkatur mix til siden av hjemmet ditt krever litt forberedelse, men resultatene er verdt det.

Bruksanvisning


•  Rengjør siden av huset med høytrykksspyler for å fjerne rusk og skitt. Hvis overflaten ikke er ordentlig vasket, vil skitt og rester på den forstyrre stukkatur binding til den siden av huset, og det vil ikke se like bra. Skrubbe den siden av huset med en såpe kratt pensel er et levedyktig alternativ til kraftvask, men det krever mer tid og arbeid. Lei en høytrykksvasker fra en jernvarehandel hvis du må.

•  Bland 6 deler medium sand med to deler portland sement, deretter legge en del hydratkalk. Rør blandingen inntil den har en enhetlig struktur, og deretter langsomt tilsette vann til det. Legg nok vann slik at blandingen kan danne en ball og holde formen uten å falle fra hverandre. Tim Carter innstiller blandingen ligne en murer mørtel etter at vannet er blitt rørt inn i den.

•  Tilsett vann til portland sementpulver for å danne et tykt paintlike belegg. Dette fungerer som en base coat som går under stukkatur.

•  Spray på siden av huset med vann fra en sprayflaske for å få det litt fuktig uten faktisk drypper overflødig vann. Stukkatur obligasjoner mer effektivt når overflaten er litt våt.

•  Påfør sement maling til den siden av huset med en pensel, og deretter umiddelbart plassere stukkatur blandingen på toppen av det og spre den ut med en sparkel, så det er ikke mer enn en kvart tomme tykk.

•  Mist stukk med mer vann fra en sprayflaske når det har herdet. Fortsett denne noen få timer i flere dager fordi det hjelper stukkatur kur mer effektivt.