Hovudside

Spesifikasjoner for en Husqvarna YTH2348

by Walther

Spesifikasjoner for en Husqvarna YTH2348

Husqvarna YTH2348 er en plen traktor litt større enn Husqvarna YTH2246 og YTH20K46. En stor forskjell mellom disse modellene er det 48 "klippeaggregat som leveres som standard med trippel blad for bedre klippeytelse. Klipperen kommer til forbruker delvis satt sammen for å sikre produsent spesifisert ytelse.

Produktspesifikasjoner


Husqvarna YTH2348 opererer på blyfri vanlig bensin og er i stand til å holde tre liter. Du må endre oljetype som brukes i traktoren avhengig av driftsforholdene. Når været er kaldere enn 32 grader Fahrenheit, vil forbrukerne trenger å bruke SAE 5W-30. Bytt til SAE 30 i varmere forhold. Oljekapasiteten er 64 oz. når du bruker et filter, eller 60 oz. uten filter. Tennpluggen som leveres som standard med traktoren er en mester QC12YC. Bakkehastighet har maksimalt 5,5 miles per time i gir forover og 2,4 miles per time i revers. Ladesystemet fungerer på 16 ampere ved 3600 omdreininger per minutt.

Drift


Displayet på Husqvarna YTH2348 er i stand til 28 ulike symboler. Varsler forbrukere vil fullt lese sine eiere manuell og gjøre seg kjent med betydningen av symbolene for å hindre alvorlig skade, død eller alvorlige vedlikeholdsproblemer. En innebygd feste løftespaken hever og senker klipperen vedlegg for enkel bevegelse over hindringer. En parkeringsbrems hindrer blotte bevegelse. En tjeneste påminnelse sikrer at du gjøre vedlikehold på produsentens anbefalte planen.

Vedlikehold


Før du bruker Husqvarna YTH2348, sjekk bremsingen, dekktrykk, reverse system og sørge for at alle festeelementer er trukket. Traktoren krever ekstra traktor vedlikehold på 8, 25, 50 og 100 timers mellomrom. Kontroller motoroljenivået før hver gangs bruk. Gjør nødvendig ekstra motorvedlikehold på samme timeplan som traktoren vedlikehold. Før lagring traktoren, tilstrekkelig forberede for å sikre at enheten fungerer godt i løpet av neste sesong.

Lagring


Husqvarna YTH2348 bør være forberedt for oppbevaring på slutten av sesongen eller etter 30 sammenhengende dager med non-bruk. Forberedelse for lagring bør inkludere en grundig rengjøring for å fjerne all smuss, fett, blader, etc. Alle belter skal inspiseres og byttes ut etter behov. Sørg for at alle muttere, bolter, skruer og andre bevegelige deler er sikre og smøres som anvist av brukerveiledningen. Batteriet må være helt ladet før lagring, men på grunn av inaktivitet kan det krever opplading under lagringsperioden eller før drift i løpet av neste sesong.