Hovudside

Hvor å Feilfri Hvit Vans Sko

by Walther

Hvit Vans sko, enten i lerret eller skinn, ser strålende når ny og ren. Dessverre, så slående som hvit kan være, sko det også skitt godt. Nøkkelen til å holde dine hvite Vans ser sitt beste er å rengjøre dem ofte og riktig. Om skoene dine er klassisk lerret eller skinn, er rengjøring metoden svært like. Det er ikke vanskelig, men det kan ta litt tid.

Bruksanvisning


Hvor å Feilfri Hvit Vans Sko


•  Fjern skolissene hvis aktuelt. Lissene kan enten byttes ut (hvis de er veldig skitne, er det enkleste bare å erstatte dem) eller rengjøres separat (suge dem i vaskemiddel).

•  Børst av løs jord fra skoene med en tannbørste. Bland vann og en teskje av vaskemiddel i en kopp eller bolle. Fukt tannbørste i denne rengjøringsmiddel.

•  Skrubb flekker på øvre med fuktig tannbørste. Når du er ferdig med lerret eller skinn områder, skrubbe sålene med tannbørsten. Hvis flekkene er spesielt sta, dyppe tannbørsten direkte i vaskemiddel eller natron, og arbeide dette inn i materialet for å løsne flekken.

•  La skoene tørke. Deretter bruker du en hvit skokrem eller creme (for lerret eller skinn som er aktuelt) på skoene (bruk den type polish eller creme som kommer med en svamp applikator tips). Holde flasken opp ned, klem flasken for å jobbe formelen til spissen, og deretter DAB produktet på lerretet.

•  La skoene tørke. Hvis du merker at du savnet noen flekker etter at de er tørre, re-søke skoen creme eller polsk.

Tips og advarsler


  • For fettflekker, bruke litt flytende oppvaskmiddel på tannbørsten (i stedet for vaskemiddel eller natron) .Wait til skoene har tørket helt før du bruker dem, som skitt er mer sannsynlig å klamre seg til skoene når de er fortsatt fuktig.
  • Ikke noen gang bruke blekemiddel på hvite lerret varebiler. Selv om blekemiddel bleker mange hvite stoffer, vil det gule lerret.