Hovudside

Slik unngår du at Woodpecker Damage

by Walther

Slik unngår du at Woodpecker Damage

Å leve i et skogsområde kan virke avslappende, men behagelig stillhet kan snart bli brutt av hamring av en hakkespett. Hakkespetter ikke bare føre til en støy, de skader de ytre veggene av hus og garasjer. Siden hakkespetter spiser stort sett insekter, de ser på utsiden av hjemmet ditt til å finne sitt måltid, sier Defenders of Wildlife. Snarere enn avtale med skaden igjen av en hakkespett, kan du benytte metoder som vil forhindre skader og spare penger i ombygging.

Bruksanvisning


•  Unngå å bruke tre eller stukkatur materialer i huset utforming når de bygger eller ombygging. Hakkespetter vil ikke lete etter insekter i murstein eller stein. Hvis du må bruke tre, unngå sedertre, furu og redwood, da disse oftest tiltrekke hakkespetter søker etter insekter, ifølge Colorado State University.

•  Unn noen utendørs trekonstruksjoner med fugemasse og plantevernmidler. Dette vil drepe eventuelle insekter inne i treet og hindre dem fra å komme tilbake senere. Mens hakkespetter kan komme ved å se etter et måltid, vil de ikke bo lenge når de finner ingen mat kilde i skogen rundt hjemmet.

•  Legg et speil flatt mot overflaten av materialet en hakkespett har blitt skade. Når hakkespetten flyr i nærheten av det, vil den bli skremt av den speilbildet og fly bort. Sted speil hvor som helst som får mye trafikk og skader fra hakkespetter.

•  Hold et horn eller annen ulyden enheten nær ditt hjem utganger. Hver gang du hører en hakkespett å skade ditt hjem, gå ut og lage en høy lyd. Dette vil skremme hakkespetten bort. Etter et par ganger, vil den hakkespett bestemmer seg for å finne sin mat andre steder.

•  Dekk til alle områder som er skadet av hakkespetter med metall vindsperre, for eksempel aluminium kan løftes. Hakkespetter kommer ofte til samme sted fordi de kjenner sine hull. Hvis det er dekket, er det mindre sjanse for at hakkespett vil skape ytterligere skade.