Hovudside

Hvordan ta vare på en Royal Red Maple Tree

by Walther

Hvordan ta vare på en Royal Red Maple Tree

Den kongelige røde lønnetrær (Acer platanoides) er en rekke Norge lønn. Den har lilla-farget blader og viser strålende mørk rød og lilla høst blad farge. Treet er identifisert ikke bare av sin blad farge, men ved bladenes fem-flikete form. Også, når stammen er brutt, er det saft fra den kongelige røde lønnetrær melkeaktig, ikke klart. Den kongelige røde lønnetrær er passende for planting i USDA hagebruk sonene 3 til 7. Den kongelige røde lønnetrær modnes inn i en åpen eller avrundet form 50 meter høy og bred.

Bruksanvisning


•  Velg en dag tidlig på våren for å plante den kongelige røde lønnetreet så snart bakken kan bearbeides. Fjær plantet Norge lønn trær fare bedre enn faller plantet trær; det er mindre sjanse for at treet blir presset opp som bakken fryser. Også bagasjerommet på en ung kongelig rød lønnetrær kan splitte når de utsettes for minusgrader, i henhold til Ohio State University Extension.

•  Finn et område i full sol (minst seks timer daglig sollys) for å plante den kongelige røde lønnetrær. Når treet er ung, er delvis skygge for ca tre timer i døgnet akseptabelt, hvis treet vil til slutt nå full sol som den modnes - for eksempel hvis treet ble plantet på østsiden av en en-etasjes hjem. Den kongelige røde lønnetrær skal plantes bare i den anbefalte planting sone, fordi det vil lide av varmestress og sykdom hvis plantet i et varmere sted.

•  Plant den kongelige røde lønnetrær på samme nivå den er plantet i den originale emballasjen. Trær i Norge lønn familien har grunne røtter. (Ref 3) Planting for dypt kan påvirke helsen til treet. Ved etterfylling av plantehull med jord tilsett vann til jorda for å skape en god tetning rundt røttene og unngå dannelse av luftlommer. Ikke legg til endringer i den stedlige masser du legger inn i plantehullet.

•  Spre en 2- til 3-tommers lag av mulch rundt bunnen av treet og utover 24 inches. Dette bidrar til å kontrollere ugress, bevare fuktighet og beskytte rotsystemet fra ekstreme temperaturer. Legg igjen en 1-tommers gapet mellom mulch og trestammen så sopp sykdom kan ikke spre danne rotting mulch til trestammen.

•  Beskjær ut døde, døende og syke lemmer hver vinter etter behov. Ikke toppen av treet ved å skjære en hovedleder, som er en dominerende oppreist gren. Sviske lemmer tilbake til den grenen krage i stedet for flush mot stammen. Greinkragen er den hovne området der lem er festet til hovedstammen. Dette gjør at treet leges raskere etter beskjæring.