Hovudside

Hvordan å holde huset Sikker

by Walther

Hvordan å holde huset Sikker

Hjem sikkerhet bør være en topp prioritet i våre liv. Ta forholdsregler for å sikre og beskytte hjemmet ditt er lettere enn å håndtere et problem med ingen beskyttelse. Branner, hjem invasjon og andre situasjoner kan oppstå når som helst. Et riktig ivaretas hjem reduserer sannsynligheten for at disse hendelsene og minimaliserer deres virkning bør de oppstår.

Bruksanvisning


Hvordan holde utsiden av huset ditt Sikker


•  Trim alle greiner nær kraftlinjer eller hengende over huset ditt. Noen stormer kan skape vind sterke nok til å knipse enda en sunn greiner. Trimming grener hindrer dem fra å forårsake fysisk skade på ditt hjem eller verre. Byen eller kraftselskap vil typisk holde grener klare av kraftlinjer, men du trenger å leie et tre trimmer for å holde grener over ditt hjem kutte tilbake.

•  Installer motion sensor lys på sentrale områder rundt utsiden av hjemmet ditt. Plassere motion sensor lysene i nærheten noe område hvor biler er holdt, eller noe område hvor mørket kan skjule en inntrenger. Mange mennesker liker å installere lys i alle hjørner av deres hjem, men rettet emisjon er også en effektiv valg.

•  Posisjons webkameraer på strategiske steder for å overvåke utsiden av hjemmet ditt. Video cam-teknologi har blitt avansert til poenget med en liten datamaskin webkamera være i stand til å erstatte tradisjonelle sikkerhetskameraer. Video feeds kan sendes over det trådløse nettverket til en hvilken som helst datamaskin i hjemmet. Dette gjør det mulig å overvåke aktiviteten utenfor huset ditt, og til også gjennomgå videoopptak om av hva som skjedde mens du var borte.

Hvordan holde innsiden av huset ditt Sikker


•  Installer røykvarslere med jevne mellomrom i hele huset. Røykvarslere er en grunnleggende sikkerhetstiltak og har vist seg å redde liv. De fleste røykvarslere har en selvklebende bakside og kan plasseres hvor som helst. Velge en modell som også oppdager karbonmonoksid, hvis de er tilgjengelige.

•  Place brannslukkere i hjemmet ditt. Du bør ha, i det minste, en apparat i garasjen og kjøkken, fordi disse er de stedene hvor en brann er mest sannsynlig skje. Gjør deg kjent med hvordan du bruker brannslukningsapparat, slik at du vil være forberedt i tilfelle en nødsituasjon.

•  Inspiser stikkontakter jevne mellomrom for å sikre at ingen utsalgssteder er overbelastet. Bruk en strømskinne med overspenningsvern hvis flere elementer er nødvendig i det samme området. Ikke koble en strømskinne i en annen.

•  kjøpe nok førstehjelp kits til lager alarmsentral av ditt hjem. Ha en grunnleggende førstehjelp kit på kjøkkenet og på badet. Det er en god idé å også ha et førstehjelpsskrin i garasjen, hvis du har en.

•  Kjenn dine rømningsveier. Sett opp en planlagt rømningsvei skal brukes i tilfelle brann eller andre nødsituasjoner. Sørg for at hvert familiemedlem kjenner denne ruten, spesielt barn. Øv på ruten i periodiske øvelser, og inkluderer en plan på hvor du skal møte en gang utenfor hjemmet.

•  Installer et sikkerhetssystem i hjemmet ditt. En grunnleggende sikkerhetssystemet vil ikke bare ta motet fra inntrengere, men vil også overvåke hjemmet for tegn eller brann eller annen katastrofe, og vil kontakte de aktuelle innsatspersonell på dine vegne. Beskyttelsen langt oppveier kostnadene ved alarmsystemet. Plassere alarm selskapets klistremerker på dører og vinduer vil fraråde innbruddstyver fra å forsøke å få innpass.

Hvordan å holde huset trygt mens Away


•  Klipp gresset og rydde tunet før en tur. Et verksted som ser ikke vedlikeholdes vil be potensielle tyver å ta en nærmere titt. Hvis du vil være borte mer enn 10 dager, planlegger å ha noen klippe en gang til mens du er borte.

•  Sett lysene på tidtakere. Lette tidtakere kan kjøpes i hvilken som helst butikk. Bruke timeren lar deg slå lysene av og på til bestemte tider. Ved hjelp av timere kan du gi inntrykk av at noen er hjemme, selv om du ikke er det.

•  Spør en venn eller nabo til å hente e-post og aviser. Slik at disse elementene for å samle vil varsle innbruddstyver til ditt fravær. Plukke varene opp fra en venn eller nabo når du kommer tilbake fra turen, og ingen cruising nabolaget vil engang merke til at du er borte.

Tips og advarsler


  • Det finnes en rekke spesielle sikkerhetstiltak som bør vurderes i et hus med barn. Hold alle potensielt farlige gjenstander ut av barnets rekkevidde, holde plugg dekker i uttak og bruk justerbare porter for å begrense hvilke rom barna har tilgang.