Hovudside

Flettet Ficus Trees

by Walther

Flettet ficus trær, eller bjørkefiken, kan trenes til å vokse i forskjellige former av pyntebånd eller vri de unge badebukser sammen. I tillegg har tre vakre løvverk med små, blanke grønne blader og slanke grener med glatt, grå bark. Flettet ficus er lett å vokse, med riktig pleie.

Kultur


Flettet ficus trær som lyse, indirekte lys, og vil slippe sine blader med mindre tilstrekkelig lys er gitt. Filtrering lys gjennom en gardin er ideelt. Dette treet tåler temperaturer som er lavere enn 55 grader Fahrenheit i vinter, men den foretrekker 60 til 70 grader om natten og 75 til 85 i løpet av dagen. Påfør en generell gjødsel en gang i måneden i løpet av vekstsesongen. Du vet når plantene blir for overfylt fordi nye bladene vil være små og treet vil ikke vokse så fort. Repot sent på vinteren eller tidlig på våren. Trær kan beskjæres for å redusere deres størrelse eller å forme dem, men alvorlig beskjæres trær bør ikke vannes så mye. Bladene bør tidvis vaskes med varmt vann for å hjelpe dem å puste.

Vann


La overflaten jorda tørke ut litt mellom hver vanning, deretter vanne din ficus grundig. For å sikre at anlegget får nok vann, se på at vannet skal renne ut i bunnen av potten. Underwatering vil føre til at ficus å slippe bladene. Flettet ficus trær liker også å bli dugger og til.

Droppet Løv


Det vanligste problemet med flettet ficus er dens tendens til å slippe bladene. Noe som understreker anlegget vil føre til at bladene å falle, inkludert over- eller under vanning, lite lys, mangel på nitrogen, repotting eller flytte til et nytt sted. Når problemet er løst, eller anlegget har justert til en endring, vil den stoppe slippe blader og vokse nye.

Skadedyr


Skadeinsekter inkluderer edderkopp midd, badevekt, mealybugs, bladlus og trips. Sprøyting din ficus med en oljespray kan styre disse insektene. Olje spray fungerer på ulike måter. De kan blokkere lufthull av et insekt, forårsaker den til å dø av kvelning eller de kan forstyrre måten et insekt feeds. De spray er avledet fra petroleum, men vegetabilske oljer som bomullsfrøolje kan også brukes. Oljespray har svært lav toksisitet og ikke la mange rester.

Forholdsregler


Saft av flettet ficus trær er giftig og hyppig kontakt kan forårsake hoste, piping eller kløende øyne. Hudkontakt kan føre til kløe eller rødhet, etter eksponering for sollys. Huden irritasjon er vanligvis mindre.