Hovudside

Slik flytter Mat til et nytt kjøleskap

by Walther

Slik flytter Mat til et nytt kjøleskap

Etter å kjøpe et nytt kjøleskap, justere temperaturen til riktig innstilling før du legger mat. Innstilling av temperaturen og la enheten kjøle seg ned som anbefalt forhindrer maten fra spoiling etter at du overføre elementer fra et gammelt kjøleskap. Når kjøleskapet er på ideell temperatur, legg maten inn i seksjonene i enheten for å holde maten frisk til du trenger det. Enkelte steder i kjøleskapet er bedre enn andre når lagring av ulike matvarer.

Bruksanvisning


•  Koble kjøleskapet inn i nærmeste stikkontakt. Standardinnstillingen er vanligvis på midten av et gitt område (1 til 5 eller 9), avhengig av produsent. Ifølge Appliance Outlet nettside, kan du starte din temperaturinnstilling på en 3 (med 1 til 5 innstilling) eller på en 4 (med 1 til 9 innstilling).

•  Vent 24 timer etter temperaturendringen før du legger mat eller endring av temperatur igjen, hvis det er nødvendig. Flytt hjulet mot klokken for å redusere kjøling eller med klokken for å øke kjøling. Med hver ytterligere temperaturjustering, vent i ytterligere 24 timer før tilsetning av mat inn i kjøleskapet.

•  Legg frukt og ikke-bladgrønnsaker på høyeste hylle i kjøleskapet, som inneholder ideelle temperaturer for varene og holder dem lett tilgjengelig og i forsvarlig vis.

•  Legg kjøtt på laveste hylle i kjøleskapet. Dette er den kaldeste sted i avdelingen og den mest sanitær, siden eventuelle drypper fra pakken vil bli begrenset til nederste hylle. Også plassere melk og egg på nederste hylle, siden temperaturen svinger for mye på hyllene i døren for disse sensitive matvarer.

•  Plasser bladgrønnsaker i en frukt- og grønnsakskuffen, som låser i fuktighet og hindrer grønnsaker fra visner eller ødelegger. Frukt, kan også plasseres i den andre frukt- og grønnsakskuffen, hvis ønskelig.

•  Oppbevar krydder og juice i kjøleskapsdøren. Varierende temperaturer vil ikke føre ødelegger på grunn av antallet av konserveringsmidler innenfor disse produkter.