Hovudside

Hvordan å beskjære en Dwarf Lemon Tree

by Walther

Hvordan å beskjære en Dwarf Lemon Tree

Meyer sitron og eureka sitrontrær blir ofte dyrkes over hele Nord-Amerika som valg dverg sitrus for alle klima. I områder med kalde vintre, må de bringes inn i løpet av vinteren som de går i dvale ved 54 grader F. De produserer frukt nesten året rundt, så beskjæring treet betyr et tap av noen frukt. Disse sitrus varianter, men av liten vekst, kan fortsatt nå 12 meter høy. Redusere størrelsen på treet er en grunn til å beskjære, den andre er å fjerne eventuelle greiner som ikke er sunt, eller er døde.

Bruksanvisning


Hvordan å beskjære en Dwarf Lemon Tree


•  Root beskjære sitrus hver fire til fem år, re-potting inn en 10- til 15-gallon beholder hver gang. Root beskjæring er en effektiv metode for å holde treet tilstrekkelig liten for at potten. Når re-potting, spredt ut røttene og klippet av den siste tomme av røttene med skarpe hagesaks eller beskjæringssakser. Sitron treet har torner, så tunge hansker er tilrådelig.

•  Skjær selektive grener av sitron treet med skarpe beskjæringssakser, igjen bare hver fire til fem år. Skjær ca 1/4 av en tomme over en knopp som peker mot utsiden av anlegget i stedet for på innsiden. Lage en litt skrå kutt parallelt med skrå av knoppen under cut. Dette sikrer at forgreningen er åpen utover og i stedet for å samles på innsiden av treet. Skarpe beskjæringssakser hjelpe deg å unngå knust eller fillete kutt som oppmuntrer sykdom. Hver sunn gren som er kuttet er et offer av duftende blomster og frukt så bare fjerne overfylte crossover greiner, døde lemmer, eller for å kontrollere den totale høyden på treet.

•  Klipp av alle skuddene fra roten eller nedre stammen forming i jorda rundt bunnen av sitron treet. Alle frukttrær slutt presse opp disse spirer, kjent som suckers, fra rotstokken og disse må kuttes tilbake som de rane tre av mat. Avskåret rett på jord nivå.