Hovudside

Hvordan varme og kjøle et hjem med Geo Thermal Power

by Walther

Hvordan varme og kjøle et hjem med Geo Thermal Power

Hvis du noen gang har vært i en hule, har du lært grunnen til at geotermisk varme og kjøling kan være så effektive. Under seks fot, har en tendens til jorden for å beholde miljøet gjennomsnittlige årlige temperaturen som er nøkkelen til geotermisk varme og kjøling.

Geotermiske varmepumper er meget effektiv, ved å bruke så lite som halvparten av energien av konvensjonelle varme- og kjølesystemer. I motsetning til konvensjonell oppvarming, ventilasjon og air condition, (HVAC) system, du brenner ikke fossilt brensel på stedet. Den store ulempen er prisen som er vanlig dobbelte av andre HVAC-systemer, men over systemets vanlige liv vil det betale seg selv flere ganger.

Geotermisk varmesystemer bestå av flere komponenter:

Bruksanvisning


•  Første sløyfe er hjertet i systemet. Den består av en serie av rør som fører miljømessig sikker kjølemiddel som går gjennom jorden i en typisk dybde på seks meter. Rørene kan også være installert på bunnen av en dam eller innsjø med en tilsvarende konstant vanndybde. Kjølemediet som strømmer gjennom rørene enten plukker opp varmen beholdes av jord eller avleder varme avhengig av årstid.

•  Rørsystem er vanligvis enten høytetthets polyetylen med sammensmeltede ledd eller kobber. Lengden av loopen avhenger av oppvarming, air condition og varmt vann kravene fra hjemmet og det lokale klimaet. En god tommelfingerregel er å anslå at en sløyfe vil ta 400-600 meter lengde per tonn oppvarming og kjølekapasitet. Sløyfen er installert vertikalt der plassen er på en premie.

•  Kjølemediet pumpes inn i hjem hvor det håndteres av elektrisk drevne varmevekslere og kompressorer som er analoge med hva som skjer i et kjøleskap. I oppvarmingssyklusen, blir kjølemiddelet komprimert snu den til høy temperatur, høyt trykk væske som skal avgi varme til det omgivende luft. Før kjølemediet sendes tilbake til den første sløyfen, er det anledning til å ekspandere, der det blir en lav temperatur, lavt trykk gassen som absorberer varme. I sommer, reverserer prosessen tegning varme fra ditt hjem og bærer det tilbake i bakken.

•  Frekvensstyrte vifter skyve varm eller kald luft gjennom kanaler som når alle deler av hjemmet. I noen systemer vil du finne en enkelt boks som inneholder både varmeveksleren og vifte, referert til som luftbehandleren

•  En desuperheater kan tilsettes for å tilveiebringe varmt vann. På sommeren kan varmen som ville være ganske enkelt utsvevende i bakken bli viderekoblet til å varme ditt hjem varmtvannstank, slippe kostnadene for oppvarming av vann til praktisk talt null. I vinter desuperheater ville avlede varmen brukes i oppvarmingssyklusen. Når utetemperaturen er moderat og HVAC system er av, ville du stole på vanlig varmt vann oppvarming.

Tips og advarsler


  • Ansette en hederlig entreprenør anbefalt av lokale verktøyet, International bergvarmepumpe Association eller geotermisk varmepumpe Consortium
  • Velge et system som er sertifisert av non profit Klimaanlegg og Refrigeration Institute som bærer ARI segl.
  • Sørg for at du får en garanti på hele installerte systemet, vanligvis 20 eller flere år.
  • Installere et geotermisk varmepumpe er ikke en gjør det selv prosjekt. For å se om et system som dette er hensiktsmessig, foreta en grundig analyse av et hjem varme- og kjølebehov før du begynner byggingen.