Hovudside

Hvordan å beskjære Young Olive Trees

by Walther

Hvordan å beskjære Young Olive Trees

Beskjæring unge oliventrær fremmer vekst for høyere oliven produksjon. De unge trær bør ikke beskjæres før treet når fire år i alder. Det overordnede målet er å åpne opp det indre av treet slik sollys vil nå alle deler av treet. Dette resulterer i en jevn fordeling av oliven i vekstsesongen. Unge oliventrær igjen unpruned vil resultere i at flertallet av oliven være nær toppen og ikke på innsiden av grener. Beskjæring bør skje i løpet av våren og forsommeren.

Bruksanvisning


•  Fjern alle ødelagte og døde lemmer med hånd beskjæringssakser. Ta den skadede lem tilbake til neste sunt horisontal stammen. Hold alle beskjæres lemmer 10 til 18 inches i lengde. Lemmer kortere enn dette vil ha dårlig oliven blomst produksjon.

•  Åpne det indre av den lille oliventre så det vil bli opplært i en åpen vase form. Velg 03:57 viktigste stammer kommer fra den eneste nedre stammen. Dette begynner vase form til det indre av treet. Skjær de resterende stammer, de som vokser vertikalt fra stammen, med beskjæring sag.

•  Fjern lemmer som inntrengende til det indre av treet vase form året etter. Skjær disse lemmer tilbake til de viktigste tre eller fire vase lemmer som ble valgt året før.

•  Fortsett å beskjære oliventreet på en årlig basis, stadig forme grener inn i det åpne vase form. Hold alle døde og ødelagte lemmer fjernet fra treet under den årlige beskjæring oppgave.

Tips og advarsler


  • Utvise forsiktighet for ikke å toppe treet for byggehøyde, som sucker vekst vil danne fra kutt. Et oliventre toppet tilbake til 8 meter i høyden kan utvikle høye suckers som overstiger 15 meter i en enkelt vekstsesong.