Hovudside

Typer Dør Bells

by Walther

Du hører ringing av dørklokken et par ganger om dagen, så forskning på hvilken type er best egnet til dine behov er viktig. Hver type dørklokken har et annet sett med vanlige problemer og fordeler, og installasjonene varierer fra svært enkle å trenger en elektriker.

Betydning


Dørklokker er mye lettere å høre enn noen står på døren og banker. Med et stort hus eller en som er to eller tre etasjer høy, kan det være nesten umulig å høre noen banket, med mindre du er i den viktigste delen av hjemmet. Musikk eller TV spille i andre deler av huset eller bare vaskemaskinen kan overdøve lyden av noen banket på døren din. Dørklokker er nødvendig for de fleste hjem i dag, du absolutt ikke ønsker en gjest venter på verandaen når det er regn eller iskaldt vær mens du ubekymret går om dine daglige gjøremål.

Typer


Det finnes to typer av dørklokker, kablet og trådløst. Deres prisene varierer fra veldig billig til høyere-end dør klokkespill systemer. Du kan få en ringeklokke så billig som $ 15 eller de kan gå opp til $ 200 eller $ 300.

De fleste hjem har kablet dørklokker. Disse krever en engangs installasjon og gebyret varierer avhengig av modell, men de er som regel rimeligere enn trådløse modeller. De fleste kablede dørklokker vil vare 10 år eller lenger. Denne typen har en direkte linje, som strekker seg fra knappen til mottakeren. Kablede dørklokker trenger ikke å begrense dine valg med fornuft. De kan ha bare grunnleggende buzz eller ding dong, eller være kablet til å avgi din egen tilpasset musikk. Hvis du har en kjeller eller andre rom som er langt fra hoveddøren, kan dørklokken være kablet med lyd forlengere eller forsterkere. Kablede dørklokker kommer i et bredt spekter av stiler og innredning for å hjelpe møte dine dekorere behov. De fleste er ikke praktisk med ledninger, og denne typen kan kreve en elektriker for installasjon.

Trådløse dørklokker har eksistert siden tidlig på 1990-tallet og har praktisk talt forvandlet dørklokker i luksusartikler. Disse dørklokker har områder som kan økes opp til 3000 fot. Noen involverer en forseggjort intercom system. Andre modeller er værbestandig og er hendig når du ikke har en overbygd veranda området. Disse dørklokker kan ha overlegen CD lydkvalitet med sine høyttalere og mikrofoner. (Se Referanse 2) Trådløse dørklokker kommer i hver stil og innredning for å passe hjemmet ditt behov. De er bærbare, og er stor for leiligheten beboere og folk som bruker bobil regelmessig gjennom hele året. Installasjonen er ganske enkel, du kan bare plassere den på døren din med dobbeltsidig tape eller du kan skru den inn i treet. De fleste trådløse typer krever batterier, selv om det er noen som kan plugges inn hvis du har en stikkontakt i nærheten. De fleste modellene leveres med opp til 12 forhåndsinnspilte sanger, men du kan laste ned opptil 200 sanger fra musikkanlegg eller datamaskin. Trådløse dørklokker har problemer noen ganger med frekvenser avbryter signalet og noe så ubetydelig som et vakuum kan sette den av, men de fleste high-end modeller har frekvens jammers for å bøte på dette problemet.