Bruker for en Holly Tree


Bruker for en Holly Tree

Den Holly Tree brukes i en rekke forskjellige måter i hele verden. Fra mat for fugler, hjort og sau til medisinske teer og dekorasjoner, har den en rekke praktiske og medisinske bruksområder som gjør det en verdt å ha på hånden, både rundt hjemmet og på kjøkkenet.

Julen Dekor


Mange kristne over hele verden feirer jul ved å dekorere med lys, pyntegjenstander, fødsel scener og andre elementer. Opprinnelig kristne hang kranser eller sprigs av kristtorn på dørene til sine hjem for religiøse grunner, ifølge jul Holly. Etter hvert ble kristtorn en mer ikke-religiøse symbol på juleferien, og er nå en vanlig dekorasjon som pryder mange husholdninger i løpet av ferien.

Animal Food


Hjort og sau spiser ofte kristtorn blader, mens bærene gi en kilde til mat for fugler, spesielt etter en eller to frost, som mykgjør fruktene nok for dem å innta, ifølge Sikker Garde. Selv om de er trygge for fuglene å konsumere, kan bærene være giftig for mennesker og kan føre til sykdom og død.

Urtete


De medisinske kvaliteter av Holly Tree har blitt brukt til å lage te i noen kulturer. For eksempel er unge skudd og tørket kristtorn tre bladene som brukes til å produsere Paraguay te, som vanligvis brukes i Brasil, sier Botanical. Bladene inneholder et alkaloid som kalles Ilicin, som virker som en diaphoretic, som fremmer transpirasjon. Te er blitt brukt for å behandle tilfeller av kopper, revmatisme, feber og til og med gulsott.

Tekanne Håndtak og Ornamenter


Barken av kristtorn er vanligvis hvit og har en jevn, hard konsistens. Fordi barken er så hvit det kan være farget forskjellige farger, noe som gjør det til en eksepsjonell base for å lage smykker. Det er noen ganger erstatte ibenholt i produksjonen av håndtakene som brukes på metall tekanner, og det kan også brukes som en erstatning materiale for buksbom under opprettelsen av treskjæringer.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler