Hovudside

Hvordan bruke Sand Blast Utstyr

by Walther

Hvordan bruke Sand Blast Utstyr

Pneumatiske og høytrykksvasker sandblåsere kan brukes til å fjerne rust og maling fra en rekke overflater. Ved hjelp av en sand blaster innebærer pre-drift, utarbeide arbeidsstykket og utføre den generelle sprengningsjobben. Jobben vil ofte medføre pistol vedlikehold som du går. Problemer med jobben kan forholde seg til pistolen ikke skrur seg av og sputtering.

Bruksanvisning


•  Forbered arbeidsstykket ved stuffing filler inn i åpningene som du ikke vil skal oversvømt av slipemidler, for eksempel når sandblåsing motor utstyr som en forgasser. Koble luftslangen, hvis utstyret er pneumatisk, og kjøre luft gjennom slangen i ca 10 sekunder for å slette det av oppsamlet støv.

•  Sett på din sikkerhetsutstyr inkludert briller, maske og hansker - sand blaster vil utvise og avlede slipemidler. Velg et slipemiddel. Større havregrøt er for å fjerne materiale og mindre havregrøt er for jevne overflater. Pass på at slipemiddel er tørr før du starter, fordi fuktig materialet vil tette pistolen. Du kan ofte rense pistolen ved å holde en tung klut mot munnstykket og bruke pistolen.

•  Slå på sand blaster på og ta tak i pistolen. Sprengnings Resultatene vil også bli bestemt av avstanden du holde pistolen fra arbeidsstykket, hvor mye tid du bruker på sprengningsarbeidsstykket og trykk. Stå 12 meter fra objektet, peker pistolen mot objektet og klemme på avtrekkeren. Stopp sandblåsing etter 30 sekunder og se på objektet. Hvis gjenstanden ikke er renset, øke trykket og mengden av tid sandblåsing og redusere avstanden fra gjenstanden eller arbeidsstykket. Gjør inkrementelle endringer før arbeidsstykket er rent.

•  Fjern munnstykket og jet, og rense den ut når den sandblåsing spytter. Ta ut og rengjør avtrekkeren hvis pistolen ikke vil slå seg av. Stramme munnstykket og material tube hvis sputtering fortsetter.