Hovudside

Slik installerer Hurricane stropper til en Roof

by Walther

Orkan tropper gir ekstra sikkerhet for hjemmet ditt tak. De er i stand til å tåle vind på mer enn 100 miles per time. Den enkleste måten å installere orkan stropper er under byggingen av hjemmet. Etter at hjemmet er bygget, kjører du inn i store problemer.

Bruksanvisning


•  Installer orkan stropper til et tak på nybygg. Disse stroppene er vanligvis gjøres etter at hjemmet er helt innrammet. Tilgang til dine takstoler eller tak system er lett på dette punktet. Orkan stropper er laget av galvanisert stål. De fester til dine takstoler og veggplater. Det er nødvendig å sette en orkan stropp på hver takstol (eller hver rafter) i ditt hjem.

•  Nail hver orkan tropp til din truss eller rafter med 16-penny innrammings negler når du installerer orkan stropper til et tak. Sørg for at din truss og rafter er også toe-spikret på plass før du installerer dine orkan stropper. Dette sikrer at takstoler eller sperrer ikke vil bevege seg under installasjonen av stroppene. Hver truss eller rafter trenger to orkan stropper: en for forsiden og en for baksiden.

•  Se på en annen metode for å installere orkan stropper til et tak på en eldre hjemme. Dette kan være tidkrevende og kostbart. Enkelte stater kan kreve at du gjøre dette hvis du planlegger å selge hjemmet ditt. Først kuttet taket tilbake utsette innrammet vegger der sperrene eller takstoler er satt. Du må kanskje kutte noen Sheetrock ut av innvendige vegger også. Flytte tilbake isolasjonen å eksponere dine vegger og sperrer. Nå kan du installere orkan stropper.

•  Fest stroppene skikkelig når du installerer orkan stropper til et tak. Når 16-penny negler kjøre gjennom sperrene eller takstoler, stikker neglen på den andre siden. Bøye disse negler over med en hammer. Dette bidrar til å sikre neglene slik at de ikke flyttes ut i sterk vind.