Hovudside

Løsninger for Mugg fjerning

by Walther

En fjærlett, blå-grønn vekst i fuger mellom dusj fliser eller sprer seg over en lang glemt strandhåndkle er et bevis på at du har mugg vokser i ditt hjem. Du må handle raskt for å fjerne mugg å hindre den fra å forårsake skade på ditt hjem og dine eiendeler.

Mugg


En vanlig plage sopp funnet i hjemmet, blomstrer mugg i fuktige områder med dårlig luftsirkulasjon. En lekk rør kan utløse muggvekst, som kan et bad uten en avtrekksvifte. Leaving våte klær eller håndklær i en haug på gulvet kan åpne døren for mugg å vokse på dem. Mugg utgivelser en ubehagelig, jordnær lukt og er en av årsakene til den mugglukt i en fuktig kjeller. Mold kan flekker stoffer, fugemasse og tre. Ignorerer mugg vekst vil bare tillate det å spre seg og bli et større problem.

Fjerning From Home


Å fjerne mugg fra hjemmet ditt, først børste vekk noen del av mugg som kan bli slått av en vegg. Deretter kombinere en del blekemiddel med 11 deler vann. Med hansker, bruke denne løsningen til å tørke ned fliser vegger i badet eller sement vegger i kjelleren. For mer ømfintlige materialer som tre, vegger, bruk en løsning av en del hvit eddik til tre deler vann. Vaske bort alle synlige deler av mugg, og deretter skylle området med rent vann. Bruk en vifte til å tørke rent område raskt.

Fjerning Fra Fabric


Hvis mugg vokser på et dusjforheng eller på klærne, ta den med mugg stoff ute på en solfylt dag. Børste av så mye mugg som mulig. Neste, suge den med mugg område i sitronsaft, og deretter gni den med salt. La stoffet ute i sollys for å tørke. Sitronsaft vil både bidra til å drepe mugg og fjerne eventuelle flekker det kan ha forårsaket. Sollys dreper også mugg. Når mugg er borte, vaske tøyet i vaskemaskinen for å fjerne noen langvarig lukt.

Betraktninger


Hvis du ikke gjør noen endringer i ditt hjem, vil mugg tilbake. Ikke la våte klær sitter i vaskemaskinen, og henge opp våte håndklær etter en dusj, heller enn å forlate dem på gulvet. Installere avtrekksvifter på bad for å hjelpe trekke fuktighet ut av luften. Vifter og avfuktere i andre rom vil bidra til å redusere fuktighet og forbedre luftsirkulasjon, som begge vil forstyrre mugg vekst. Kjemikalier som aktivert alumina og vannfritt kalsiumklorid trekke fuktighet ut av luften og kan plasseres i skap og kjellere.