Hovudside

Hvordan fikse en Storm Door

by Walther

Storm dører er viktig fordi de danner et lite luftrom bak hoveddøren. Om vinteren holder alle storm dører fungerer som den skal for å sikre maksimal varme for ditt hjem. Disse trange, små luftlommer mellom hoveddøren og storm dør er like viktig som de bak storm vinduer. Her er noen retningslinjer for å opprettholde dine storm dører.

Bruksanvisning


Hvordan fikse en Storm Door


•  Sjekk den automatiske lukkeanordning, vanligvis plassert på toppen av døren. Noen ganger plate som festes til døren løsner. Se nøye for løse eller manglende skruer. Sjekk også plate som festes til portstenderen fra den pneumatiske patronen.

•  Sjekk hengslene for å se om disse er ordentlig festet til døren og dørkarmen. Hvis løs, stram dem. Hvis døren er laget av metall, og hengslene er så løs at de må flyttes, være sikker på at når man bore nye hull i metallet, styrehullene er tilstrekkelig mindre enn den metallskrue. Hvis du må flytte hengslene, ta døren ned og plassere den på et par sagkrakker.

•  Hvis storm dør kommer i en pre-hang metallramme, sjekk for å se det på denne rammen har ikke kommet løs. Hvis det har, feste den til rammen av huset. Du vil mest sannsynlig trenger treskruer som er boret gjennom metallrammen av døren og inn i treramme.

•  Kontroller glass området for sprekker. Mange storm dører leveres med en luft-forseglet double-panelet system for et vindu. Hvis disse glass enheter sprekke eller brekke, ta dem til en jernvarehandel eller glass butikken for reparasjon. Flere metall låsene holde glasset og metallet enheten på plass.

•  Sjekk låsingen og låsesystem for å sikre at døren er fortsatt stengt etter at den har vært stengt. Dette er det siste trinnet i hele prosessen med å undersøke din storm dør.

•  Kontroller at tetningslister på hoveddøren er intakt og funksjonell. Det finnes mange forskjellige typer vær stripping tilgjengelig. Skift ut defekte områder med samme type.

Tips og advarsler


  • Vokt dere for problemer fører til lands innsynkning eller en sagging hus ramme. En dør som er ute av klask kan være et tegn på problemer med den overordnede strukturen.