Hovudside

Hva gjør forsegles en innkjørsel Do?

by Walther

Tetting en innkjørsel er en av de beste måtene å opprettholde overflaten og forlenge levetiden av oppkjørselen. Dette kan til slutt redusere den totale kostnaden av oppkjørselen ved å forlenge tiden mellom utskifting av oppkjørselen. Anvendelsen av oppkjørselen sealer kan være en gjør-det-selv prosjekt eller utføres av entreprenører. Tetting oppkjørselen anbefales om hvert tredje år.

Seals Sprekker


Søknadsprosessen en innkjørsel fugemasse fungerer asfaltemulsjonen inn noen små sprekker eller brudd i oppkjørselen. Hvis disse sprekker eller brudd ikke er fylt og forseglet samle de fuktighet. Fryse og tinesykluser gjennom vinteren kan utvide disse sprekker forårsaker større pauser i asfaltoverflaten. Ved å forsegle oppkjørselen, kan sprekker holdes fra å vokse. Store sprekker kan koble til andre sprekker, med noen oppkjørselen materiale bryte løs. Dette skaper en jettegryte i oppkjørselen.

Forbedrer Traction


Legge grus til oppkjørselen tetningsmasse forbedrer teksturen i oppkjørselen overflaten. Dette forbedrer trekkraft av biler og fotgjengere som beveger seg på overflaten. Bland grus med fugemasse før påføring. Denne prosessen forlenger levetiden av oppkjørselen og forbedrer sikkerheten. Legge grus eller sand for trekkraft er viktigst på skrå innkjørsler, men gunstig i alle isete forhold.

Det Ser Bra Ut


Tetningsmasse produserer en jevn farge over oppkjørselen. Dette kan dekke flekker på asfalten og mørkere overflater som er solen falmet. For de som ønsker litt mer farge, noen produsenter produsere oppkjørselen selfangere i andre farger enn svart. Noen produkter også produsere en glans eller blank overflate.

Hold det rent


En forseglet innkjørselen er lettere å holde ren. Feiing overflaten er mer effektiv uten sprekker og hulrom samler skitt. Det forseglede overflaten gjør det lettere å rydde opp lekket olje eller gass, også.