Hovudside

Hvordan Clean Commercial Vinyl fliser

by Walther

Kommersielle vinyl fliser er et populært gulv alternativ fordi de er svært slitesterkt og tåler år med tung fot trafikk uten å bli skadet. Vinyl gulv er også lett å rengjøre og motstå flekker som raskt kan skade andre stiler av gulv. Detaljhandel rengjøring produkter er tilgjengelig, men du kan lett rengjøre og desinfisere vinylgulv ved å gjøre en rimelig rengjøringsmiddel fra felles husholdning ingredienser. Dette er en helt naturlig måte å rengjøre gulv uten å innlemme de kjemiske elementene som finnes i mange kommersielle rengjøringsprodukter.

Bruksanvisning


•  Fyll en rengjøring bøtte med varmt vann. Av seg selv, det vil plukke opp mye av den løse rester på gulvene. Legg destillert hvit eddik til bøtte. Bruker et forhold på 1 kopp hvit eddik til 1 liter varmt vann. Eddik vil fungere som en naturlig renere og desinfeksjonsmiddel, drepe eventuelle bakterier på vinyl fliser på gulv.

•  Bruk en fuktig mopp på gulvene. Dypp en mopp i støvsugeren. Vri ut overflødig vann til det ikke drypper vann fra mopp.

•  Mopp over gulvene som du normalt ville. Gjenta etter behov til gulv rengjøres til din tilfredshet. Tørk over gulvene med en tørr mopp. Du kan også la vinyl fliser gulv lufttørke.

Tips og advarsler


  • Bruk som en allsidig gulv renere for alle vinylgulv.