Hovudside

Høyde Black Willow Trees

by Walther

Voksende dine egne trær hjemme kan være et alternativ å bare settling for de typer treere som naturlig dyrket i hagen din. En av de viktigste delene av voksende trær lykkes er å kjenne de typiske vekst mønstre av treslag du vokser for å bedre overvåke treets helse og gjenkjenne eventuelle vekst problemer før de truer helsen og livet til dine trær.

Svart Willow


Svart selje, eller Salix nigra, er en stor busk eller tre hører hjemme i det hele tatt den østlige delen av Nord-Amerika. Det er den vanligste varietal av selje finnes i disse områdene og er vanligvis funnet ved siden av bekker, i myrer eller i områder med betydelig sollys eksponering. Navnet kommer fra den dype sorte fargen at treet bark tar på når treet vokser til full modenhet.

Vekst Høyde


En av de karakteristiske kjennetegn av svarte vidjer er deres merkbart høy høyde, vanligvis vokser til rundt 30 meter høy, selv om noen svarte vidjer har vært kjent for å nå en høyde på 100 meter. Til en betydelig grad, vekst høyde avhenger av forholdene der treet vokser. Dens vekst anses rask og treet trives i fuktighet-rik jord, noe som forklarer den tendens til å vokse nær naturlige vannforekomster.

Andre Vekst Patterns


Den svarte piletre s "spredning", diameteren av veksten på sin kronen er også typisk 30 fot. Veksten er forankret ved flere badebukser med flere grener på hver stammen. Bladene er lang - 3 til 5 inches - og smal, blank og mørk grønn på toppen og blek grønn på bunnen. En annen særpreger svart willow bladverket er at det er svært ofte riller, med små tenner på den ytre omkretsen av bladene. Svart selje blomstene er gule og måler 1 til 3 inches lang; frukt tar form av en liten, rød eller brun kapsel fylt med små, hårete frø.

Andre hensyn


Hvis du ønsker å vokse svart piletrær hjemme, er fuktighetsinnhold trolig den viktigste faktoren. I ordene til Ohio Department of Natural Resources, svart selje "vokser i alle typer jord, så lenge det er permanent vått." Sorte piletrær ofte vokse naturlig sammen med amerikanske Sycamore, Sweetgum, amerikansk alm, østlige Cottonwood og rød lønn, så hvis du bor i et klima som støtter disse treslagene, sjansene er gode for at du vil være i stand til å vokse svart piletrær hell.