Hovudside

Verktøy for å rense en Gutter

by Walther

Takrenner må rengjøres minst en gang i året for å hindre rusk fra å bygge opp og forårsake forurensing å renne over rennene. I tillegg, rengjøring av takrenner på slutten av høsten når bladene er ferdig med å falle vil redusere risikoen for isen dammer i løpet av vinteren. Takrenner som ikke vedlikeholdes regelmessig kan forringes, å lage hull i bunnen av rennene, og redusere tiden før rennene må erstattes.

Rengjøring Verktøy


Du trenger en forlengelse stige lenge nok til å nå rennene trygt. Med stigen mot bygningen, bør du være i stand til å ha hodet og brystet over rennesteinen. Dette vil hindre rusk fra å komme inn i øynene når du rengjør rennesteinen.

En hageslange med jet dyse bør ha nok kraft til å bryte opp solid materiale, slik som komprimert blader, for å fjerne dem fra rennesteinen. Ikke vask rusk ned downspout fordi klumper kan sette seg fast og føre til blokkering som vil være vanskelig å fjerne. For rusk pakket altfor solid til å være brutt opp med slangen, kan du bruke en hage sparkel med en spiss tupp for å løfte avfallet ut av bunnen av rennesteinen.

Rett vannstråle inn nedløpsrør og sjekk at vannet som strømmer ut av tuten er konsistent med det beløpet du sprøyter inn i toppen. Hvis du støter på en blokkering, kan en rørlegger slange bryte opp tette og tydelig rusk fra downspout. En rørlegger slange er en stiv, men fleksibel, wire brukes til å bryte opp blokkeringer i rørene.

Det kan være insekter i rusk, så gummihansker for å beskytte hendene fra biter samt å unngå å berøre den rotete ting. Kast avfallet på bakken i hauger for å bli plukket opp når jobben er fullført. Avfallet kan legges til en komposthaug eller Bagasje og satt ut med søpla.

Vedlikeholdsverktøy


Mens rengjøring av takrenner se etter eventuelle manglende eller løse skruer eller gutter kleshengere. Bruk et nivå for å være sikker på at takrennen er skrånende mot downspout. Erstatte skruer eller rennekleshengere mens stigen er i posisjon for hver seksjon. Det sparer tid til å fullføre disse reparasjoner mens rengjøring av takrenner.