Hovudside

Papptallerkener Vs. Servise

by Walther

Papptallerkener Vs.  Servise

Papptallerkener er praktisk, men bare brukt én gang, mens retter er gjenbrukbare, men upraktisk å vaske. De miljømessige bekymringer rundt både gjøre det vanskelig å bestemme seg for å bruke.

Papir Plate Pros


Papptallerkener er praktisk. Hvis du har en fest eller ikke har tid til å vaske, papptallerkener er et praktisk alternativ.

Papir Plate Cons


Papptallerkener gå inn i deponier og mange er belagt med plast eller voks og ikke biologisk nedbrytbart. Produsere en pakke med 22 mellomstore papptallerkener forbruker 12 liter vann og de høstes trærne brukes til masse legge kjemikalier til våre vassdrag.

Dish Pros


Retter er gjenbrukbare, og med riktig bruk vil vare i mange år. Kostnadene varierer avhengig av dine retter, men det er en engangsinvestering.

Dish Cons


Det kan ta 10 til 15 liter vann for å vaske en last av retter. Miljøpåvirkningen omgir fremstilling av keramikk, glass og rustfritt stål retter er ikke helt kjent.

Betraktninger


Det er nye nedbrytbare plater laget av bambus, sukkerrør, poteter, og til og med mais. Disse platene er biologisk nedbrytbart og komposterbare. New Energy Star oppvaskmaskiner krever ikke pre-skylling og bruke halvparten av vannet at eldre oppvaskmaskiner bruker.