Hovudside

Slik installerer Brick

by Walther

Slik installerer Brick

Brick legger en klassisk utseende til hjemmet og er et nyttig materiale for stier og terrasser, vegger eller gangveier. Mur fagfolk som kan sette bitene raskt og jevnt vanligvis legge murstein. Legging av murstein krever noen presisjon, og som en ytterkledning, må det gå over en vanntett barriere. Vedheftningen av mørtelen til murstein er det viktigste aspektet av å installere murstein. Du må forsegle skjøtene helt å unngå fukt lekkasjer og kinesere fra forming som vil svekke veggen. Du kan få det klassiske utseendet av murstein i ditt hjem med litt trening og en liten bit av informasjon.

Bruksanvisning


En blanding av en del portlandsement og en del gips sand med nok vann til å lage en blanding konsistensen av tykk glasuren. Hvis du søker murstein til en vertikal overflate, spre et tynt 1/4 tommer belegg av denne blandingen over overflaten ved hjelp av sparkel. Scoop av overflødig ved å dra sparkelen i en 45-graders vinkel. Kast alle crusted morter eller mørtel som begynner å tørke.

•  Knips et krittstrek på den innmurt overflaten som en guide. Ta din første murstein og spre mørtel minst 1/2 cm tykk på baksiden, bunnen og sidene. Trykk på murstein på den vertikale overflaten. Vrikke den frem og tilbake og la mørtelen å presse ut. Dette skaper sug som vil føre til at murstein å følge. Smør en annen murstein med mørtel og trykk det inn ved siden av den første.

•  Fortsett bunnlaget ved å legge stein ved siden av hverandre. Flg krittstrek, justere etter behov ved tilsetning av et tykkere lag av mørtel. Vente en halv time og deretter presse mørtelen i fugene med en felles verktøy. La en halv time mer pass og deretter bruke en stålbørste for å rengjøre av ansiktet av murstein.

4. Fortsett legging av neste lag av stein, men i et vekslende mønster til det første laget. Velg en ødelagt murstein eller kutte en for det første stykket, som vil starte mønsteret av forskjøvet. Når du er ferdig med å legge alle klossene, rengjør ansikter og sprekker mellom helt med stålbørste.

•  Påfør fugemasse etter 24 timer. Bland en del Mason sement med to deler silica sand og tilsett vann til den er smørbar. Fyll en fugemasse pose halvveis med fugemasse. Rull toppen og ned for å bli kvitt luftbobler. Når strømningen av fugemasse er konsekvent, drevet spissen av fuger posen langs sprekkene mellom hver sten. Glatt ut fugemasse som nødvendig med en sparkel.