Hovudside

Wood Panel Fekting Installasjonsinstruksjoner

by Walther

Wood Panel Fekting Installasjonsinstruksjoner

Preassembled tre panel fekting er praktisk for mange huseiere som velger å installere et gjerde selv. Tre panel gjerder kan installeres enkelt på fekting innlegg og kutter ned på den tiden som kreves for installasjon.

Bruksanvisning


•  Bestem deg for hvilken type tre panel gjerder som skal installeres på din eiendom. De tre typer av gjerder er solide, shadowbox og linjeavstand picket. Vurdere stilen av ditt hjem og hva du trenger i et gjerde.

•  Diskuter dine planer med naboene for å sikre at gjerdet er installert på din eiendom linje. Kontakt lokale verktøy og markerer ingen nytte linjer som kan befinne seg før du begynner å grave.

•  Bruk staver og streng å stake ut gjerdet. Hammer i stakes og knyt en hyssing mellom hver stav for å indikere hvor fekting vil bli installert.

•  Grav de stolpehull med et innlegg hull digger. Hvert innlegg hullet skal være 10 til 12 inches bred og dyp nok til å romme ca 1/3 av innlegget. Grave hullet seks inches dypere enn ditt forventede behov. Gate innlegg skal være begravet seks inches dypere enn de vanlige gjerdestolper.

•  Fyll hvert innlegg hull med ca 6 inches av grus. Grusen vil bidra til å kanalisere bort fuktighet fra bunnen av stolpen. Med hjelp av en partner, knyt en hyssing mellom hvert innlegg for å sikre at gjerdet vil være rett.

•  Bland betongen i henhold til produsentens anvisninger. Plassere innleggene i hullene og fylle hvert hull med betong. Sjekk innlegg å sørge for at de er i lodd. Fyll stolpehull, slik at de blir litt overfylt på midten stolpe og skrånet nedover på alle sider. Dette vil bidra til å kanalisere vannet bort fra innlegget. La betongen tørke i 2 dager.

•  Skru gjerdet paneler på plass ved hjelp av rustfrie skruer. Enden av hvert panel skal stoppe på midten av gjerdestolpe. Gjenta med hver gjerde panel, å ha en partner holder panelet mens du skrur den på plass.