Hovudside

The Life Cycle av Cotton Plant

by Walther

The Life Cycle av Cotton Plant

Bomull har en lang historie som strekker seg over mange århundrer. Det er en viktig ingrediens for fremstilling av klut materiale. Det har blitt høstet i India for omtrent 5000 år. Det er kjent for å ha vært brukt i gamle dager i Nord- og Sør-Amerika, egypterne og kineserne. I 1607, nybrotts også hevet bomull i deres Jamestown oppgjør. Produksjonen av bomull er en omfattende prosess som garanterer oppmerksomhet for den reelle produktet det skaper.

Seed Care


Den naturlige livssyklusen til bomull anlegget stammer med bare begynnelse i form av frøplanter. Før planting av frø, må temperaturen i jordsmonnet for å fastholde en tilnærmet 60 graders F temperatur i 10 dager. Disse frøene krever å bli plantet i jord som er fruktbar og fuktig.

Planting


Bønder formulere frøet senger ved pløying opptil åtte rader med land.They plassere frøene i bakken og dekke dem med godt pakket jord. Slik som å tillate bomullsplanten å få næring av den rike jorda, er uønskede ugress og gress eksisert. Spirene røtter vokse rundt 9 inches eller mer ned i bakken for å støtte anlegget. I sju til ti dager, spirer begynner å vises. Fra det punktet på, til plante gjennomsnitt 160-180 dager produsere de første tegn på bomull. Bomull plantene vokse til et gjennomsnitt på 5 meter høy.

Blossoms


Etter ca to måneder, blomstene begynner å dukke opp. Den opprinnelige fargen er hvit, men de snart bli gul og deretter rosa. Den endelige fargen er en rik rødt. Blomstene leve tre dager før slippe av. Grønne pods, kalt bomulls bolls, avrunder prosessen.

Modningsprosessen


Den interne driften av boll involvere fuktige fibre som arbeider mot strekker seg opp og ut av frøene. Det kan være 30 eller flere frøplanter. I løpet av 15- til 25-dagers modning scenen, slår de inn i en brun farge. Prosessen slutter, da fibrene føre til at boll å bryte opp, noe som gjør det mulig for bomull for å gjøre sitt nærvær kjent. Den tørkede bomull vil plumpe opp, noe som indikerer at det er tid for innhøsting.

Aftermath


Den siste fasen innebærer den endelige fjerningen av bomull stilker, etter høsting har blitt gjort. Restene kan deretter bli slitt ned i jordoverflaten. Noen bønder imidlertid velge å ikke kutte stilkene og la planten forblir på toppen av jord.