Hovudside

Hvordan organisere spiskammers

by Walther

Hvordan organisere spiskammers

En organisert pantry gjør finne mat stifter og hermetikk enkel. På den annen side kan en rotete pantry resultere i frustrasjon som du vasse gjennom bokser og krukker, søker etter en bestemt matvare. Noen enkle trinn vil hjelpe deg å holde dine matvarer friske, spare plass og finne det du trenger i en håndvending.

Bruksanvisning


•  Fjern alle elementer fra hyllene i pantry og plassere dem på kjøkkenbordet eller disken slik at du kan starte friskt. Se etter utløpsdatoer som du fjerne elementer og kaste bort alt som er forbi sin utløpsdato. Tørk hyllene rene med en klut før du setter noen produkter.

•  Hell matvarer som mel, sukker, korn eller ris fra åpnet emballasjen til lagercontainere. Disse holder maten frisk lenger og er lettere å stable. Se gjennom containere gjøre det lettere å finne det du leter etter i spiskammeret.

•  Stack elementer du bruker ofte i løpet av uken, for eksempel frokostblandinger, over de midterste hyllene. Sett som elementer sammen, for eksempel hermetisert suppe eller grønnsaker. Hvis du kan mat fra hagen, markere året på toppen av boksen og roter ut den eldre hermetikk til fronten for å fordøye det først.

•  Plasser små apparater som du bare bruker et par ganger i året på øverste hylle. Stable papir varer som toalettpapir og papirhåndklær på de øverste hyllene i tillegg. Lettere elementer som chips kan også lagres på høyere hyller.

•  Plasser bokser eller flasker med brus og elementer du kjøper i bulk på gulvet under hyller.