Hovudside

Hvordan du rengjør flekker på Toilet Bowl Rim

by Walther

Hvordan du rengjør flekker på Toilet Bowl Rim

Hvis du vurdere bakterier og bakterier som kan skjule seg under kanten på toalettet, kan det være nok til at du kjører for toalettbørsten. Fordi randen av toalettet er ofte ute av syne, kan det være lett å gå glipp av flekker som danner der. Ta noen ekstra minutter som du rengjøre toalettet for å konsentrere seg på toalettet rim. Rene flekker på felgen og desinfisere hele toalett.

Bruksanvisning


•  Skyv klosettskålen børsten hurtig inn og ut av fellen ved bunnen av toalettskålen for å fjerne så mye vann som mulig fra toalettskålen. Fortsett å skyve børsten før vannstanden er lav.

•  Bruk lite speil for å få en bedre oversikt over toalettet rim. Plassere speil langs de øvre sider av toalettet, slik at du kan se opp og under kanten. Flytt speil langs hele toalettskålen for å se hele rim og notat områder med flekker.

•  Squirt toalettskålen renere opp og under rim, mette hele felgen området fullstendig og sjenerøst.

•  La renere å sitte på toalettet rim i minst ti minutter. Du må la renere å sitte for denne gang for å drepe bakterier og bakterier på felgen tilstrekkelig.

•  Gni børsten under kanten etter den nødvendige tid er omme. Påfør fast trykk med børsten å skrubbe på rim, med særlig vekt på de områdene hvor du noterte flekker. Fortsett å skrubbe med børsten rundt hele kanten for å fjerne så mange flekker og bakterier som mulig.

•  Skyll toalettet for å skylle toalettet rim.

•  Bruk speilet igjen å vurdere felgen. Sjekk hele kanten for å se om du var lykkes i å fjerne flekker. Hvis du notere flekker som vedvarer, gjentar du trinn 3 til 6 for å fjerne de gjenværende flekker.

•  Bruk sitronsyre eller en renere inneholder fosforsyre til randen av toalettet hvis vanskelige flekker forbli under toalettet rim. Bland 3 ss. sitronsyre med ca 1 liter vann og pensle dette under rim med toalettbørsten. Alternativt sprute fosforsyre rengjøringsmiddel direkte under felgen. La enten renere på felgen til å sitte i ca 15 minutter. Iført hansker, skrubb under kanten med pimpstein pinne for å fjerne gjenstridige flekker fra porselen. Påfør enten renere igjen, la renere å sitte igjen og skrubb med pimpstein pinne for å fjerne eventuelle flekker som gjenstår. Skyll toalettet helt til slutt.

Tips og advarsler


  • Pimpstein er en porøs, vulkansk stein som gjør en effektiv skure materiale.
  • Ikke kombiner sitronsyre og fosforsyre. Hvis du bestemmer deg for å prøve begge rengjøringsmidler på toalettet rim, skylle toalettet helt før du påfører en annen renere.