Hovudside

Hjemmelaget Chicken Coops

by Walther

Hjemmelaget Chicken Coops

Kylling bur er nyttige vedlegg som serverer en rekke funksjoner. Når heve kyllinger som legger egg, er en kylling coop nødvendig for at din kyllinger vil ha et trygt sted å hvile i om natten og legger eggene sine. I tillegg gir en kylling coop sårt tiltrengt ly og beskyttelse for din kyllinger, og det er flere aspekter å tenke på hvis du ønsker å lage en hjemmelaget hønsehuset.

Bruksanvisning


•  Tenk på hva slags høner du ønsker å heve. For eksempel, hvis du ønsker å legge kyllinger, finne ut hvilke arter som trives best i din region.

•  Velg et egnet sted i hagen din for hjemmelaget hønsehuset. Sørg for å gjøre rede for en utendørs inngjerdet i pennen fordi din kyllinger må være utenfor og i solskinnet når det er mulig.

•  Tegn en grov utforming av hva du vil at coop å se ut som og inkluderer utendørs penn også. Eller finne planer som du kan følge for å bygge en tre coop (se Ressurser) eller bruke en gammel skur som ly for kyllinger. Sørg for at din kyllinger vil ha en sunn mengde plass på en jevnlig basis og tenke på vanning og fôring krav før du bygge din coop.

•  Legg vinduer som kan åpnes og tett inn på en eksisterende skur eller sette dem inn i design planer. Windows er nødvendig å lufte coop på en jevnlig basis og naturlig lys er viktig hvis du ønsker å heve friske dyr. I tillegg gir kyllinger med en døråpning som du kan lukke opp om natten for å forhindre røyskatt, rev og coyotes fra å komme inn og skade dem. Du vil også måtte kjøpe hønsenetting å vikle rundt utendørs skrevet området.

•  Inkluder halmballer i dine design planer og tenke på å installere isolasjon og passende tapeter til innsiden av veggene i coop hvis du bor i kalde, frigid regioner.

•  Velg riktig fôr til kyllinger. Organiske blander er tilgjengelig, og sørg for å legge til østers skjell eller bittesmå småstein i kostholdet sitt for å hjelpe i riktig fordøyelse.