Hovudside

Hvordan få en High Shine på Linoleum Floor

by Walther

Hvordan få en High Shine på Linoleum Floor

Linoleumsgulv er sammensatt av naturlige ingredienser, som for eksempel linolje. Oljen er kokt ned og da sammen med keramikk, malt kalkstein og andre naturlige ingredienser. Fordelen til denne naturlige gulv er at det er mer holdbart og mindre tilbøyelige til å skrape enn syntetiske gulv. Men over tid, kan skitt satt inn linoleumsgulv, eller det kan bli farget. Hvis gulvet ser grungy, vurdere stripping det og re-polering det å oppnå en skinne.

Bruksanvisning


En stripe linoleumsgulvet hvis det ikke har vært ordentlig polert eller renset (noe som vil resultere i grus og skitt innstilling i gulvet). Velg et gulv stripper som er trygt for linoleumsgulv og følg instruksjonene på produktet.

•  Vent den anbefalte tidsperioden før polering gulvet. Gulvet stripper produktet skal gi deg en tidsramme; hvis ikke, vent minst to til tre dager.

•  Bruk en fuktig, ren mopp å bruke et gulv polish som er trygt for linoleumsgulv. Følg instruksjonene på produktet. Men generelt, bør du søke 02:58 strøk, slik at gulvet tørke mellom programmer.

•  Opprettholde skinne på linoleumsgulvet ved å rense ofte og tørke opp søl så snart de oppstår. Vann kan skade gulvet hvis det er lov til å sitte. Bruke et gulv renere som er anbefalt for linoleumsgulv. Alternativt, rengjør gulvet med en løsning av 1 liter vann og en kopp hvit eddik.

•  Fjern flekker fra linoleumsgulvet ved å la hvit destillert eddik å sitte på flekken i minst 10 til 15 minutter, tørk det opp. For vanskelige flekker, bruke hvit eddik, deretter en svært liten håndfull av natron. Skrubb og skyll.

Tips og advarsler


  • Ikke kle gulvet mer enn én gang per år.